fbpx

Administratieve duizendpoot met een hart voor mensen.

Poperinge
Disponible à partir du : 1er octobre 2023
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Ruth in ’t kort

🤝 A2 Kantoor + 20 jaar ervaring in administratie

🔎 Freelance administratief bediende, freelance medisch secretaresse, freelance onthaalbediende, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (professioneel vlot), Frans (basis, gebruikt ze liever niet)️ Ruth maakt een spontane en vriendelijke indruk tijdens een eerste kennismaking. Ze komt graag terecht in een firma met een fijne sfeer, wat voor Ruth betekent dat er af en toe gebabbeld en gelachen mag worden. Verder houdt ze van sociaal contact met collega’s of klanten, waardoor ze bij voorkeur zoekt in de sociale sector OF in functies waarbij ze regelmatig klantencontact heeft.


Attentes ?

 • Contenu de l'emploi Ze verdeelt haar ervaring in drie domeinen: administratief, medisch, grafisch.
  • Administratief: gaande van onthaal en telefoonpermanentie, inboeken van aankoop en verkoopfacturen, aankoop, werkschema’s opstellen, vervoersdocumenten opmaken, … . Ze werkte hiervoor telkens in de bedrijfseigen ERP-systemen.
  • Medisch: Ze heeft enkele jaren ervaring als secretaresse bij een huisdokterspraktijk. Zowel het onthaal van patiënten, als afsprakenbeheer als andere administratie (bv. prestatiebriefjes opmaken, brieven voor specialisten opmaken, derdebetalersregeling in orde brengen, …) behoorden tot haar takenpakket. Momenteel werkt ze ook op de wachtpost tijdens de weekends om daar telefoonpermanentie te verzorgen. Ze heeft bovendien heel wat ervaring opgebouwd met CareConnect.
  • Grafisch: Ruth heeft een eigen zaak gehad in drukwerk. Ze stond ook zelf in voor het ontwerpen van o.a. huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes en brochures. Ze gebruikt hiervoor Photoshop en Illustrator.
 • Secteur We mogen de voorkeur geven aan de medische sector, maar dat neemt niet weg dat andere bedrijven ook in aanmerking komen! Een fijne werksfeer staat voorop, en dit staat voor Ruth volledig los van de sector waarin het bedrijf actief is. Samenwerken, dynamische sfeer en werkplezier staan voor haar centraal.


Bon à savoir

👌🏻 A2 Kantooradministratie en gegevensbeheer + bijkomende opleidingen

👌🏻 Ruth staat open voor lange en korte opdrachten. Telewerk is voor haar niet meteen van belang, hoewel het wel een fijne afwisseling kan zijn als de sfeer op kantoor toch niet optimaal is. Ruth: “Als je niet met collega’s mag praten, kan je evengoed alleen thuis zitten.”


Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000UobHxQAJ Ruth