fbpx

Wingene
Disponible auprès de :
jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Veerle is een boekhoudkundig specialist met ruime ervaring als AP AR accountant en administratief bediende in de ondersteuning van de boekhouding. Ze heeft voornamelijk in loondienst gewerkt bij verschillende bedrijven, waar ze haar expertise heeft ingezet om de financiële administratie op orde te houden.


Hoewel ze graag intern in een bedrijf werkt, is Veerle ook open voor een baan in een boekhoudkantoor. Ze heeft geen nummer, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar boekhoudkundige vaardigheden en kennis aan te bieden aan geïnteresseerde werkgevers. Haar takenpakket omvat A-Y, inclusief de voorbereiding van btw-aangiften, hoewel deze nagekeken worden door een externe boekhouder.


Veerle heeft uitgebreide kennis van verschillende boekhoudsoftware pakketten, waaronder Navision, en ze is bedreven in het gebruik van Isabel voor de betalingen. Haar uitstekende boekhoudkundige vaardigheden en efficiënte manier van werken maken haar een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf dat op zoek is naar een betrouwbare, competente boekhoudkundig specialist.


Veerle zoekt op vandaag opdrachten als boekhoudkundig bediende en administratief bediende.


Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000WScRMQA1 Veerle