fbpx

Ik heb meer dan 8 jaar ervaring als zelfstandig Digital Marketeer, waarbij ik in binnen- en buitenland heb gewerkt. Mijn specialisatie en hetgeen ik het liefste doe is Facebook Advertising en het opzetten en uitwerken van funnels. Ik ben enorm goed opgeleid op dit vlak en geef ook trainingen hierover aan bedrijven en aan junior marketeers. Momenteel ben ik ook mijn eigen online Facebook advertising trainingen aan het opnemen. Naast Facebook/IG Advertising doe ik ook nog steeds graag social media beheer voor bedrijven. Ik ben goed in het opstellen en uitwerken van content calendars. Jullie mogen me ook voorstellen voor Google Ads, waar ik eveneens een grondige kennis van heb. Ik run zelf twee webshops en mijn kennis van e-commerce marketing is dan ook erg goed. Ik weet ook hoe webshops geoptimaliseerd moeten worden voor conversies. Mijn kennis van SEO is eveneens bovengemiddeld, maar hier neem ik liever geen opdrachten meer voor aan. Hetzelfde geldt voor pure content writing zoals het schrijven van blogs. Dat doe ik al enkele jaren niet meer. Mijn skills: Facebook/Instagram beheer Facebook/Instagram advertising Google Ads Landing page design: Leadpages, Unbounce, ... Google Adsense E-mail marketing: MailBlue, ActiveCampaign, GetResponse, Mailchimp Google Analytics Google Data Studio Funnelytics SemRush Affiliate marketing: Awin, Tradetracker

Gand
Disponible à partir du : 28 août 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Barbara, een ervaren freelance digital marketeer met een sterke affiniteit voor de bouwsector. Met een vader en zus die actief zijn in deze industrie, en haar partner die architect is, ademt ze bouw en constructie.

Barbara heef op vandaag 8 jaar ervaring als digital marketeer, met focus op social media management & advertising (Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok) alsook Google Ads en E-mail marketing, etc.


| Bon à savoir :

👌🏻 Bachelor Toegepaste Psychologie | Master Bedrijfspsychologie

👌🏻 Google Ads certified

👌🏻 Opleidingen met focus op digital marketing


| Barbara in't kort:

🤝 +/- 8 jaar ervaring in Digital Marketing

🌍 NL (moedertaal), ENG (zeer goed), Fr (basis)

❤️ Barbara is een dame met een vlotte babbel, heeft een sterk oog voor detail en is iemand die steeds met passie en gedrevenheid haar klanten tot het uiterste wil helpen

 

| Compétences ?

Contenu de l'emploi Barbara startte haar carrière eerst binnen HR maar in 2016 focuste ze zich op wat altijd haar passie was, sales & marketing. Van 2016 tot 2018 beheerde ze de online marketing voor diverse Belgische en Nederlandse bedrijven. Als voormalig Digital Marketing Director bij een publishing bedrijf leidde ze een team van 10 experts in SEO content en social media.


In 2019 lanceerde ze Victorie Media. Onder deze vlag werkt ze sindsdien als freelancer voor bedrijven van uiteenlopende grootte in heel Vlaanderen.

Haar expertise omvat het opzetten van A-Z social media advertising strategieën, social media beheer, en diepgaande kennis van Google Ads (search, display, video, shopping), SEO en email marketing/marketing automation.

Naast haar freelance werk runt ze lollipoprebels.be, haar eigen Shopify webshop.

Haar uitgebreide ervaring als digital marketeer wordt versterkt door opleidingen in de Verenigde Staten en Nederland, twee landen die vooroplopen in digitale marketing. Ze onderscheidt zich door haar brede kennis en haar benadering. Ze leert het bedrijf en klanten echt kennen, ze stelt zich flexibel op, en werkt steeds proactief. Barbara zal altijd die extra mile gaan voor haar klanten.


In haar vrije tijd geniet ze van interieurdesign, fotografie en sport.


Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000WVGoGQAX Barbara