fbpx

Freelance job: Freelance BI Applicatie Specialist

Freelance BI Applicatie Specialist

4 juni 2021

terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar een senior BI Applicatie Specialist binnen een team dat zich voornamelijk bezighoudt met verschillende applicaties gerelateerd aan HR en Veiligheid. 

Als Data Engineer draag je bij aan het opzetten van een datamanagementplatform dat geoptimaliseerd is voor rapportagedoeleinden. In de huidige omgeving worden heel wat HR- en Safety-data gegenereerd door heel wat verschillende platformen (.NET, SAP, Azure, …). De meeste HR-gerelateerde gegevens zijn afkomstig uit het SAP-HR-systeem, maar veel gerelateerde gegevens worden gegenereerd door andere niet-SAP-systemen. Het doel is om deze data samen te brengen in een omgeving die geoptimaliseerd is voor rapportagedoeleinden. 

 De kandidaat moet ervaring hebben met data-architectuur / data-analyse en het opzetten van een datawarehouse-omgeving die toekomstbestendig is en geschikt voor performante rapportage-uitdagingen. 

 In deze rol moet je in staat zijn om een technische architectuur voor te stellen en deze te bespreken met het interne IT-team. Uitgebreide technische kennis aan de achterkant in verschillende technologieën (ETL, SQL server, Oracle, SAP4Hana, …) en aan de voorkant (PowerBI) is vereist. 

 Daarnaast moet u ook over goede communicatieve vaardigheden beschikken om de rapportagevereisten met verschillende belanghebbenden aan de zakelijke kant te kunnen bespreken, maar ook om hen achteraf te ondersteunen. 

 

Skills

Data-analyse
Data-architectuur
Back-end kennis van ETL, SQL, SAP
Frond-End PowerBI

Opstart: Zo snel mogelijk!

Looptijd: 1 jaar

Beschikbaarheid: 5 dagen/week

Tarief: €500 per dag

Regio: Aalter

 

Is deze uitdaging iets voor jou? Aarzel dan niet om contact op te nemen    Download gratis de GIGHOUSE app