fbpx
maxime carael

"Stage lopen bij GIGHOUSE? Veel meer dan gewoon een stagiaire"

leestijd: 2min | #freelancer | 24 juni 2019 | Daan De Bock

Vrijdag 21 juni sloot ik een ongetwijfeld leerrijke 37-daagse af, dit als stagiaire digitale marketing bij GIGHOUSE. GIGHOUSE is een online matchingplatform voor freelancers en opdrachtgevers. De matching gaat verder dan enkel de nodige expertise. Het besteedt ook aandacht aan de soft skills en de cultural fit met jouw bedrijf. GIGHOUSE is digital and powered by people en ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de kennis dat deze ‘people’ met mij gedeeld hebben.

Unieke stageplaats

Dinsdag 23 april begon ik aan mijn stageperiode. Het was de start van een periode vol afwisseling, persoonlijke groei en leuke momenten. Door stage te lopen bij een start-up, ben je bij veel meer betrokken dan puur het digitale aspect. Het is dan ook ontzettend boeiend om de stappen die een startend bedrijf neemt en de groei die zo’n bedrijf ervaart van dichtbij mee te maken. Dit alleen al maakt van deze stageplaats iets unieks.

Variatie in de breedste zin van het woord

Dit had uiteraard tot gevolg dat ik zeer veel afwisselende taken op mijn to do-list had staan. Geen enkele dag was hetzelfde. Ik had taken als het schrijven van blogberichten tot het opmaken van campagnes en verschillende online posts. Daarnaast nam ik ook het grafische aspect van deze posts tot mijn rekening, dit zorgt ervoor dat je een product kan afleveren 100% door jezelf, wat enorm veel voldoening geeft.

Meer dan “stagiaire”

Voor het uitvoeren van deze opdrachten liet GIGHOUSE me telkens volledig mijn eigen weg inslaan. Ik ben dan ook dankbaar dat ik vanaf dag 1 zoveel vertrouwen en kansen kreeg en zo zelfstandig mocht werken. Naast het werk dat ik verrichte toonde ze ook interesse in mij persoonlijk. Ik voelde me hier immens geapprecieerd en veel meer dan gewoon een stagiaire.

Samengevat kan ik stellen dat GIGHOUSE me de afgelopen 2 maanden een thuis heeft aangeboden. Een plek waar ik zeer veel heb kunnen lachen, bijleren en groeien. Het bedrijf groeit enorm en geeft dit met zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn gedreven dynamiek door aan eender wie waarmee het in contact komt. Zowel intern als extern. Ik raad deze plek dan ook iedereen aan, of je nu een freelancer, een opdrachtgever of zoals mij een student bent, die op zoek is naar een plaats om te groeien. Dit gezegd zijnde wil ik graag dit avontuur met nog één boodschap afsluiten: Bedankt GIGHOUSE!

Ook stage lopen bij GIGHOUSE?

Bekijk snel onze beschikbare stageplaatsen!

Stage (Digital) Marketing

Stage Human Resources 

Waarom een freelancer inhuren?

8 november 2021 #freelancer

Veel bedrijven kiezen steevast voor het aanwerven van een vaste medewerker. Maar waarom niet opteren voor de voordelen van een freelancer? Lees hier waarom het inhuren van een freelancer een slimme zet is.

5 min.
Blog lezen

Wat is een freelancer?

20 september 2021 #freelancer #Opdrachtgever

Er bestaat heel wat onenigheid over de correcte definitie van het begrip 'freelancer'. Benieuwd wat de juiste omschrijving is? Lees dan snel dit blogartikel.

5 min.
Blog lezen
Freelance verloning

Bereken je freelance tarief

20 september 2021 #freelancer

Onzeker over hoeveel jouw freelance tarief moet bedragen? Wij werkten voor jou een handig stappenplan uit om een correcte marktprijs te bekomen.

5 min.
Blog lezen
Tine Dufour tijdens GIG-Talks over open hiring

Wat is Open Hiring®?

31 augustus 2021 #GIG Talks #HR #Onboarden #Opdrachtgever

Hoorde je als HR-manager al over de rekruteringstechniek open hiring? Lees in deze blogpost waarom het al dan niet interessant is om in overweging te nemen.

5 min.
Blog lezen

Arbeidsmarkt post-corona

1 juli 2021 #HR #Opdrachtgever

Stilaan evolueert onze maatschappij naar een nieuw normaal. Voor HR betekent dit nieuwe opportuniteiten alsook nieuwe uitdagingen. Hieronder schetsen wij een beeld van de topics die de arbeidsmarkt post-corona zullen bezighouden.

5 min.
Blog lezen

Wat doet een HR freelancer?

12 mei 2021 #HR #Opdrachtgever

Interesse in hoe HR freelancers kunnen helpen met jouw HR-beleid? Ontdek hun takenpakket en het belang ervan in dit blogbericht.

5 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…