fbpx

Freelance Development UX/UI

terug naar overzicht

Voor een Digital Marketing Agency zijn we op zoek naar een Mobile Design en UX Specialist. 

Dit om, voor één van hun beste klanten, op korte termijn de mobiele versie van de website alsook de AMP versie grondig reviseren en optimaliseren. 


Vereiste: iemand die ervaring heeft met het bouwen maar vooral analyseren en optimaliseren van mobiele websites binnen een internationale context én e-commerce

Je zal zelf niet moeten gaan ontwikkelen of coderen. Er wordt samengewerkt met een technische leverancier die de website bouwt & onderhoudt. Je dient dus te vertrekken vanuit een grondige analyse en vanuit je ervaring & kennis een optimalisatie traject voorstellen, dit opvolgen én hierover rapporteren.


Beschikbaarheid + looptijd: starten met 1 dag per week gedurende 2 maanden, maar zal ook in overleg met de freelancer zelf. Als dit project positief wordt geëvalueerd zullen we dit opentrekken naar onze andere klanten en is er dus verlenging mogelijk.

Opstart: zo snel mogelijk

Regio: Oudenaarde. 

Thuiswerk mogelijk? voor dit eerste project dient de kandidaat aanwezig te zijn op het kantoor in Oudenaarde aangezien het noodzakelijk is dat er goed wordt samengewerkt met de andere collega’s in het team. Als de opdracht uitbreidt naar meerdere dagen per week dan is thuiswerk gedeeltelijk mogelijk.

Fee: €400 per dag (ruimte naar onderhandeling toe obv ervaring)

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Development UX/UI
  2. 5 jaar ervaring
  3. Werken vanuit Oudenaarde

Extra info

Regio: Oudenaarde
Beschikbaarheid: 1 Dag(en) per week
Looptijd: 8 weken
a186N000000XtAzQAK Oost-Vlaanderen

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app