fbpx

Freelance Content Expert

terug naar overzicht

Bij We Are Digital zijn we op zoek naar iemand die gedreven is door content, met een duidelijke passie voor het vak, waarbij je streeft naar innovatie en efficiëntie op vlak van content marketing activiteiten.

Je tekent de nodige strategische flows uit om structuur te brengen in campagnes en hebt een goed zicht hoe de ROI kan verhoogd worden door middel van diepgaande analyses.


Dankzij je ervaring geef je strategische richtlijnen over hoe content kan worden ingezet op basis van marketing funnels en doelgroepen. Je zoekt continu naar nieuwe strategieën die kunnen bijdragen aan de vooropgestelde business doelstellingen van de klant, onder andere door de autoriteit van de website en andere owned en rented kanalen te versterken.


DIT IS VOOR JOU DAGELIJKSE KOST


De digitale wereld kent geen geheimen voor jou. Je beschikt over een diepgaande expertise in het gebruik van sociale media voor bedrijven (LinkedIn, Facebook, Instagram) en onderzoekt welke content een meerwaarde kan bieden op deze platformen. 


Het voeren van zoekwoorden en concept onderzoek, alsook het opmaken van content briefings / planning en kalenders in functie van SEO zijn je zeer vertrouwd. Je hebt ervaring met het opbouwen van een content strategie en streeft naar het verhogen van de autoriteit van de online aanwezigheid van de klant. Je bent in staat advies te geven bij het uittekenen van een website structuur, ontwerpt en implementeert nieuwe email campagnes. Je bent een geboren storyteller: je schrijft sterke copy in functie van de boodschap en doelgroep, herwerkt / reviseert email copy, schrijft mee aan pitches en scherpt ad copy aan .


Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Leuke omgeving en toffe collega's!
  2. Dynamisch bedrijf!
  3. Je stempel kunnen drukken...

Extra info

Regio: Leuven
Beschikbaarheid: 3 Dag(en) per week
Looptijd: 12 weken
a186N000000Xt5YQAS Flemish Brabant

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app