fbpx

Freelance Product Manager

terug naar overzicht
2 augustus 2021

Voor een klant regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Product Manager

JE UITDAGING

 • Het beheer, voortdurend verbeteren en verder uitbouwen van regiotalent.be is een uitdaging die je aanspreekt. Conversie genereren is jouw drijfveer.
 • Je volgt alle ontwikkelingen in de markt en nieuwe technologieën op de voet.
 • Je leeft regiotalent, bent mee verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vertalen van een product visie in een roadmap en bepaalt mee de juiste prioriteiten. Je verzamelt requirements vanuit verschillende stakeholders voor nieuwe ontwikkelingen. Je zorgt voor een duidelijke omschrijving (user stories) van de items op de product backlog en zorgt ervoor dat de projectteams deze items en waarom dit belangrijk is goed begrijpen. Je speelt een belangrijke rol in het valideren van wat wordt opgeleverd en zorgt voor bijsturingen waar nodig. Je gaat actief op zoek naar feedback om regiotalent nog beter te maken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van de digitale media mix. Dit betekent: de planning, creatie, implementatie, beheer, monitoring en evaluatie van diverse kanalen, traffic- en lead generation campagnes.
 • Je onderhoudt en bewaakt rapportering, budgetten, kanaal- en campagneprestaties, ROI. Je informeert de organisatie en stakeholders over de behaalde resultaten en je voorziet hen van heldere performance-inzichten met als doel het valideren en verbeteren van beslissingen, acties en het optimaliseren van conversie.
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle interne en externe partners. Op dagdagelijkse basis werk je nauw samen met redactie, marketing, sales/ backoffice, het scrum-team, de developers en externe technologie partners en partijen.

 JE TROEVEN

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd en kan terugvallen op enkele jaren werkervaring. Je hebt een affiniteit met tech, kennis van online producten en voelt je thuis in web analyse (Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar…), web optimalisatie, web development en metrics driven performance marketing (SEO, SEA, display advertising…). Ervaring in het beheren en opzetten van SEA-campagnes is een grote troef.
 • Je bent analytisch, kritisch en ondernemend. Je hebt een data-gedreven aanpak, denkt vanuit onze klanten en onze bezoekers, ziet uitdagingen en zoekt constant naar opportuniteiten en verbetermogelijkheden.
 • Je bent communicatief, stressbestendig en stelt je flexibel op.
 • Je bent organisatorisch sterk, werkt gestructureerd en op een gedisciplineerde manier.
 • Je bent zelfstandig en tegelijkertijd ook een echte teamplayer. Je communiceert met verschillende stakeholders intern en extern. Je legt makkelijk connecties met andere mensen en bezit over een goede dosis overtuigingskracht.


Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Familiaal bedrijf
 2. Hybride werk
 3. Veel vrijheid

Extra info

Regio: Roeselare
Beschikbaarheid: 3 Dag(en) per week
Looptijd: 12 weken
a186N000000XvHHQA0

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app