fbpx

Freelance Ervaren Digital Performance Marketeer

terug naar overzicht
20 augustus 2021

Voor een bedrijf regio West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een performance marketeer met enkele kilometers op de teller. Uit je ervaring blijkt dat je de nodige kunstjes beter kan dan de gemiddelde eurovisiesong-deelnemer (nou nou). Iemand die onze partners helpt om onderbouwde beslissingen te nemen. Eentje die het minder heeft voor buzzwoorden. Eentje die kickt op data. Om vanuit die data opportuniteiten bij de klanten bloot te leggen. De nieuwe Senior Digital marketeer moet dus zeker zelfstandig werken. Bovendien werk je op onze grotere klanten.


Als Ervaren Digital Performance Marketeer:

 • Diploma’s zijn een mooi papieren bewijs van je capaciteiten. Maar goesting telt ook. Je collega’s zijn bachelors in marketing, communicatie, digitale marketing of Masters in TEW, Marketing, Communicatie, … We nemen dus aan dat de ideale kandidaat ook uit één van die domeinen komt.
 • Je komt niet rechtstreeks van de schoolbanken. Je hebt reeds een eerste ervaring als Digital Marketeer achter de rug.
 • Schoolbanken zijn niet altijd meer mee met deze snel veranderende wereld. Daarom is het een meerwaarde als je één of meerdere Google-certificeringen behaalde.
 • Je eerste ervaring in een brede waaier van digitale marketing domeinen heeft je duidelijk gemaakt waar jouw sweet spot ligt: SEO, SEA, Google Analytics, Google Tag Manager, Video, Usability, content marketing, Social Media, E-mailmarketing,… We horen graag waar je hart van sneller gaat kloppen.
 • Kennis van inbound marketing en marketing automation is een enorme plus. Daarom besef je dat vlotjes teksten uit je vingers persen een evidente skill is voor de moderne marketeer. Je kan dit sowieso in het Nederlands. Kan je daar nog Engels en Frans aan toevoegen, des te beter!
 • Het dondert niet in Keulen bij fancy marketingtermen als buyer persona en customer journey mapping.
 • Je bent communicatief sterk. Je doet het niet in je broek bij een presentatie.
 • Je kan je inleven in de doelstellingen en marktomgeving van de klant en deze vertalen naar een krachtige online marketingstrategie, onderbouwd met online marketing KPI’s.
 • Je detecteert commerciële opportuniteiten en je beschikt over commerciële vaardigheden.
 • Tijdens projecten lever je kwaliteit af en deadlines geven je geen angstzweet.

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Groeiend bedrijf & uitdagende opdrachten
 2. Deel van performance team met goesting
 3. Taart!

Extra info

Regio: Zwevegem
Beschikbaarheid: 3 Dag(en) per week
Looptijd: 52 weken
a186N000000XwqsQAC West Flanders

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app