fbpx

Freelance Recruiter

terug naar overzicht

Onze klant is wereldleider in vervoersinfrastructuur met een antwoord op de uitdagingen rond mobiliteit, verstedelijking en milieu


Als lid van het HR-team van de groep in België, met hoofdzetel in Brussel, ben je verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie van het personeel (bedienden) van de verschillende vestigingen van deze Belgische groep in Vlaanderen en in Wallonië.

 

Je staat in voor de rekrutering van A tot Z : analyse van de functie, opmaken en posten van vacatures, CV screening, interviews, contractvoorstellen, …

 

Je zoekt actief naar de juiste profielen op verschillende kanalen (Linkedin, jobsites,...) en beheert onze rekruteringsreserve. Je bent in contact met externe rekrutering– en interimkantoren en bent verantwoordelijk voor de samenwerkingscontracten die wij met hen afsluiten.

 

Je bent de contactpersoon van de Franstalige en Nederlandstalige scholen waarmee wij samenwerken, neemt deel aan hun vele jobbeurzen, organiseert samen met hen en/of met andere partners andere rekruteringsevenementen op het niveau van onze groep. Je neemt ook deel aan de selectie van studenten die bij ons een stage willen doen, volgt hen nadien op, … .

 

Je neemt initiatieven om onze processen inzake rekrutering nog verder te verbeteren. Je werkt nauw samen met onze dienst communicatie om onze employer brand nog verder te ontwikkelen.

 

Naast al die taken en verantwoordelijkheden spring je in waar nodig om je collega’s van het HR-team te ondersteunen (bv: meewerken aan diverse projecten van nationale omvang, assistentie voor organisatie van opleidingen, …).

 

Je oefent je functie vanuit de zetel van de groep in Brussel en verplaatst je ook wanneer nodig naar onze verschillende vestigingen in Vlaanderen en Wallonië (bv om kandidaten te interviewen).


Belangrijk:

 • Je beschikt over een master-of bachelordiploma in HR of gelijkwaardig en minstens 2-3 jaar ervaring binnen rekrutering.
 • Je bent tweetalig (NL/FR) en kan kandidaten in deze 2 talen interviewen.


Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Dynamische en aangename werksfeer
 2. Gevarieerd en uitdagend project
 3. Lid van het HR-team

Extra info

Regio: Sint-Agatha-Berchem
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 16 weken
a186N000000Xt76QAC Brussels

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app