fbpx

Freelance Recruiter

terug naar overzicht
11 mei 2022

Voor onze klant, grote internationale petroleum-leverancier met 500 werknemers verspreid over de Benelux, zoeken wij een Recruitment Consultant.

We zoeken een freelancer die 4 à 5 dagen per week zijn/haar schouders kan zetten onder de rekruterings-activiteiten bij onze klant. Je werkt 1 tot 2 dagen vanop kantoor (als je interviews hebt met rondleiding), de rest kan er van thuis gewerkt worden.


Onze klant aan het woord:


Vanwege het grote aantal vacatures zoeken we ter versterking van het recruitment team tijdelijk een freelance recruitment contractor. Duurtijd van het project bedraagt min. 3 maanden met kans op verlenging tot 1 jaar! We staan open voor een fulltime of een 4/5 regime.

Je werkt vanuit onze Europees hoofdkwartier in Antwerpen en/ of Den Haag waar je vanaf dag 1 als een volwaardig lid van het team betrokken wordt bij het recruitment gebeuren. Je bent voor ons meer dan een tijdelijke passant.

 

Verantwoordelijkheden:

 • Je verzorgt je het volledige recruitment proces van de aan jou toegewezen vacatures (finance, HR, ingenieurs, mogelijks ook Europese aanwervingen)
 • Je vormt het aanspreekpunt voor onze hiring managers en HR Business Partners voor alle recruitment gerelateerde vragen en ondersteunt hen op basis van een degelijke intake om een aantrekkelijke job description op te maken en de juiste kandidaten te selecteren.
 • We houden van een proactieve sourcing aanpak. Op een creatieve manier stel je een sourcingstrategie samen en zorgt zo dat de vacatures de juiste doelgroep bereiken. Als lid van het team kan je hierbij gebruik maken van sociale media, databases, jobsites, recruitment kantoren en nog zoveel meer. We zijn net gestart met het gebruik van LinkedIn Recruiter Seats dewelke een centrale rol vormen in het sourcen van talent en in de verdere uitbouw van onze employer brand.
 • Je pre-screent kandidaten en verzorgt samen met hiring managers in een volgende stap een meer doorgedreven screening.
 • We proberen administratie tot een minimum te beperken maar gaan er wel vanuit dat je de status van de kandidaten up to date houdt in ons recruitment platform (CVWarehouse).
 • Voor finale kandidaten verzorg je het contractvoorstel en afhankelijk van het job niveau voer je zelf de onderhandeling tot afronding.
 • Finaal lanceer je voor de new hires de onboardingsflow.
 • Doorheen het hele proces houd je kandidaten, hiring managers, en HR business partners goed geïnformeerd en betrokken zodat er kort op de bal kan gespeeld worden.

 

Qualificaties:

 • Je beschikt bij voorkeur over inhouse recruitment ervaring.
 • Ervaring met een recruiter seat in Linkedin is een must.
 • Je haalt energie uit het leggen van nieuwe contacten en bent vlot in omgang.
 • Je vindt het prima om jouw planning indien nodig aan te passen aan die van topkandidaten.
 • Je bent een echte goalgetter die er passioneel naar streeft om vacatures snel maar vooral kwalitatief in te vullen.
 • Screenen kan je als de beste en met een groot inlevingsvermogen én buikgevoel -je weet je kandidaat te doorgronden en de juiste vragen te stellen
 • Je spreekt zeer goed Nederlands & zeer goed Engels en kan je plan trekken in het Frans

Interesse? Laat het ons asap weten en wij stellen jou voor aan onze klant!

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Gerenommeerd internationaal bedrijf
 2. Dynamische HR-omgeving
 3. Gemotiveerd HR-team

Extra info

Regio: Antwerpen
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 24 weken
a186N000000Y2nJQAS Antwerp

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app