fbpx

Freelance Accounting & Office Manager

terug naar overzicht
1 november 2021

Voor een advocatenkantoor, regio Brussel, zijn wij op zoek naar een Accounting & Office Manager.


Je stapt in een jonge, snel groeiende gedreven onderneming en wordt onze go-to persoon voor alle benodigde administratieve ondersteuning en office support.


 • Je bent vooreerst en voornamelijk het kloppende financiële hart van ons bedrijf: je staat volledig in voor alle betalingen en facturatie en bent de contactpersoon van onze externe accountant.
 • Daarnaast sta je in voor de ondersteuning en ontzorging van ons ganse team op alle mogelijke vlakken, wat je toelaat om mee de identiteit en DNA van onze onderneming te vormen.
 • Je organiseert mee teamoverleg en events, je ondersteunt marketinginitiatieven, de creatie van knowhow en de vorming van onze teamleden.

Je kan bijzonder flexibel werken: je kan terecht op één van onze locaties (Brussel, Diest of Merelbeke) en je kan van thuis uit werken.


Qua tijdsbesteding ben je minstens 5 volle dagen per maand zoet met onze facturatie en boekhouding en verwachten we dat je zeer snel kan groeien tot een halftijds voor alle andere opdrachten.


We verkiezen iemand die voor de lange termijn wil instappen en meegroeien met ons bedrijf (mogelijks naar een voltijdse positie).

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Je komt in een jonge ambitieuze omgeving
 2. Je creëert meerwaarde en bent creatief
 3. Flexibel qua tijdsbesteding en locatie

Extra info

Regio: Brussel
Beschikbaarheid: 1 Dag(en) per week
Looptijd: 10 weken
a186N000000Y3qnQAC Brussels

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app