fbpx

Freelance Social Media Expert

terug naar overzicht

Onze klant, Publicis Groupe, gerenomeerd marketing- en communicatiebureau, zoekt dringend een ervaren Social Media specialist voor hun klant Stellantis.


Als ervaren specialist in Social Media ben je verantwoordelijk voor de strategische en tactische uitrol van Social Mediaplannen voor onze klant Stellantis. Je adviseert Stellantis en bent in staat om ze te overtuigen van de beste Social Media inzet. Daarnaast bied je dagelijkse ondersteuning aan ons Performance Media team.


Je voert campagnes uit in de verschillende systemen van de relevante netwerken (Facebook business manager, Twitter ads manager) of ‘3rd party systems’ (Smartly.io). Je hebt een duidelijke visie op Social Media. Daarnaast bezit je de capaciteit om de campagnes te evalueren en bepaalde learnings te concluderen en mee te nemen in een volgend advies.

Je komt proactief met nieuwe ideeën en haakjes voor Stellantis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Social Media gebied.

Ook ben je in staat om met de klant mee te denken over haar targets en hoe Social Media daaraan bijdraagt. Uiteraard doe je onderzoek naar het gedrag en de wensen van de doelgroep en neemt deze insights mee in het Social voorstel naar de klant. Dit alles met het doel om Stellantis betere resultaten te laten behalen op Social Media.


·      Je hebt minimaal 2 jaar Social Media Advertising ervaring

·      Je beheerst de Engelse taal voldoende

·      Je bent data driven

·      Je vindt het leuk om vanuit cijfers adviezen naar klanten te presenteren

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Ervaren social media expert
  2. Gemotiveerd team
  3. Gerenomeerd communicatiebureau

Extra info

Regio: Brussel
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 12 weken
a186N000000XtDHQA0 Brussels

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app