fbpx

Freelance Grafisch vormgever

terug naar overzicht

GEZOCHT: enthousiaste & creatieve graficus met strategisch inzicht

Van Roey Vastgoed maakt deel uit van Groep Van Roey, en stelt als bouwpromotor van de groep alles in het werk om aangename, vernieuwende en duurzame woon-, werk- en leefomgevingen te creëren voor haar klanten. Voor de uitbreiding van ons commercieel team gaan wij op zoek naar een getalenteerd grafisch vormgever om met ons op freelance basis samen te werken.

Samen met het commercieel team, werk jij mee aan de opstart van nieuwe projecten en dan meer bepaald op het visuele gedeelte. Je bent heel open minded en kan om met positieve feedback zodat we samen steeds tot het beste resultaat komen. 

Niet limitatief gaat het onder andere om volgende zaken: logo, brand design, brand guide, verschillende templates voor print advertenties, de lay-out van een brochure, de lay-out van een lastenboek, de lay-out van verschillende soorten werfcommunicatie en het opmaken van een situeringskaart.

Bij de ontwikkeling van al deze zaken hou je rekening met de USP’s van het project alsook met de doelgroep die we willen bereiken. Je voelt je dus comfortabel genoeg om ook je strategisch inzicht te gebruiken.

Van zodra een project is opgestart zouden wij op regelmatige basis beroep op je willen doen voor nieuwe grafische zaken. Bijvoorbeeld de lay-out van een nieuwe flyer, lay-out van reclame borden… Dit alles is afhankelijk van de acties die wij met het commercieel team vast leggen in het marketing plan. We kunnen dus de frequentie moeilijk op voorhand bepalen.

We verwachten van jou dat:

-     Je mee bent met actuele trends

-     Je je goed kan verplaatsen zowel in het doelpubliek als in de vraag die vanuit Van Roey Vastgoed wordt gesteld

-     Je bent creatief in het bereiken van een maximaal resultaat, ook als het budget beperkt is.

We vernemen van jouw graag een aantal referenties of portfolio alsook een uurtarief (op basis van een opdracht omschrijving zullen we allicht per opdracht komen tot een uurinschatting en dus een budget dat vervolgens al dan niet naar een forfait wordt omgezet).

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Uitdagend
  2. Je kan je creatieve geest kwijt
  3. Werk op regelmatige basis

Extra info

Regio: Antwerpen
Beschikbaarheid: 0 Dag(en) per week
Looptijd: 0 weken
a186N000000XtAWQA0 Antwerp

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app