fbpx

Freelance Architect

terug naar overzicht

GEZOCHT: gepassioneerde interieurarchitect

Van Roey Vastgoed maakt deel uit van Groep Van Roey, en stelt als bouwpromotor van de groep alles in het werk om aangename en duurzame woon-, werk- en leefomgevingen te creëren voor haar klanten. Voor de uitbreiding van ons commercieel team gaan wij op zoek naar een gepassioneerde interieurarchitect om met ons op freelance basis samen te werken.

Samen met ons intern team zorg je voor een sfeervolle inrichting van verschillende ruimtes en dit binnen een vooropgesteld ambitieniveau en binnen het toegewezen budget.

Potentiële vragen die u van ons zou mogen verwachten omvatten o.a.:

-     Inrichten van penthouses of bepaalde ‘speciale’ appartementen: Van Roey Vastgoed streeft ernaar om al zijn appartementen kwalitatief en functioneel in te richten. Dit gebeurt door het vaste team. In sommige projecten is het echter wenselijk om ook te kijken naar een alternatieve invulling. Vaak is dit dan specifiek voor een meer ‘high end’ publiek die andere noden en wensen hebben met betrekking tot hun woning

-     Inrichting verkoopkantoren: op basis van de doelgroep en het project bekijk je mee welke sfeer we willen uitstralen en zoek je naar een gepaste inrichting van het verkoopskantoor. Dit kan bestaande panden betreffen die we tijdelijk inrichten als verkoopskantoor maar ook tijdelijke casco gebouwde ruimte of zelfs een mobiel verkoopskantoor.

-     Ook voor andere ruimtes (bvb commercieel, gemeenschapsruimtes, … kan het zijn dat we jouw visie wensen te kennen

Creatief als je bent, stel je aan de hand van locatiebezoeken en moodboards de perfecte inrichting samen waar heel ons team achter kan staan. Je bent dus ook een echte team player. Afhankelijk van de situatie, kan het zijn dat we jou ook vragen om de effectieve uitvoering op te volgen en aan te sturen (hele inrichting, verhuis,… ).

We verwachten van jou dat:

-     Je mee bent met actuele trends

-     Je je goed kan verplaatsen zowel in het doelpubliek als in de vraag die vanuit Van Roey Vastgoed wordt gesteld

-     Je bent creatief in het bereiken van een maximaal resultaat, ook als het budget beperkt is.

-     Je weet hoe je ‘waw effect’ kan creëren

-     Je kan je voorstellen op heldere manier overbrengen

-     Indien je zelf kan instaan voor het visualiseren naar commerciële renders (c.q. verkoopsbeelden) is dit een troef. Indien niet kunnen we beroep doen op één van onze partners terzake.

Het aantal opdrachten op jaar basis kan sterk variëren; sommige jaren lanceren we veel projecten, andere jaren wat minder. Wel trachten we steeds ruim op voorhand te communiceren over omvang en deadlines zodat dit tijdig kan ingepland worden.

In geval van een vlotte samenwerking, is het de bedoeling om deze samenwerking een structureler karakter te geven.

We vernemen van jouw graag een aantal referenties of portfolio alsook een uurtarief (op basis van een opdrachtsomschrijving zullen we allicht per opdracht komen tot een uurinschatting en dus een budget dat vervolgens al dan niet naar een forfait wordt omgezet).

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Uitdagend
  2. Je kan je creatieve geest kwijt
  3. Op regelmatige basis

Extra info

Regio: Antwerpen
Beschikbaarheid: 0 Dag(en) per week
Looptijd: 0 weken
a186N000000XtAXQA0 Antwerp

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app