fbpx

Freelance Sales & Marketing Manager

terug naar overzicht
17 november 2021

Als jij bruist van energie, de commerciële kar wil trekken binnen de KMO tak van onze klant HR & Well-being en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, dan ben jij degene die wij zoeken!  

 

Functie

 

In deze rol ben je, samen met je team van accountmanagers en marketeer, verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en groei van onze KMO klantenportefeuille in België. Je stelt een commercieel plan op dat matcht met de commerciële doelen van onze klant en van jouw team. Je implementeert het commercieel plan en de strategie naar het aantrekken van nieuwe klanten en vertaalt die strategie in een duidelijk beleid, processen, rollen, verantwoordelijkheden. Ten slotte vertaal je het commercieel plan in de juiste marketingacties, campagnes, content,.. samen met een marketeer die rechtstreeks rapporteert aan jou.  

  

Je kent heel goed de markt, kent de specifieke noden van KMO klanten en weet hierop in te spelen met jouw team. Je bent een people manager in hart en nieren en laat jouw mensen groeien in verantwoordelijkheden en competenties. Je ondersteunt jouw mensen bij hun dagelijkse werkzaamheden en adviseert hen waar nodig.   

  

Het resultaat: een gefocused team en een sterke, rendabele groei van onze business!  

  

Wat breng jij mee ?  

  

Natuurlijk ben je veel buitenshuis en voer je gesprekken met klanten en prospecten waarin de mogelijkheden en kwaliteiten van onze klanten naar voren worden gebracht. Als gezicht van onze klant draag je bij aan hun imago en hun marktpositie!  

  

Je weet met energie, ondernemerschap en empathisch vermogen het partnerschap met klanten te creëren, verder vorm te geven en uit te bouwen.   

Je bent ervaren met het maken van commerciële en marketing plannen en behoudt makkelijk een helikopter view. Je weet binnen te komen bij nieuwe klanten, zowel op tactisch als strategisch niveau en weet business te creëren. Je hebt een sterke affiniteit met digitalisatie en innovatie. Je communiceert en presenteert op een vlotte duidelijke manier zowel in het Nederlands als in het Frans. Je bent een motivator en inspirator voor jouw team. 

Daarnaast volg je trends en algemene behoeften van de markt en formuleert voorstellen naar directie over hoe ze met deze tendenzen (pro)actief moeten omgaan teneinde business opportuniteiten voor het bedrijf te genereren. 

   

Wat bieden wij jou?  

 

Je komt terecht in een dynamische en rechttoe rechtaan organisatie waar teamplay hoog in het vaandel geschreven staat. Een organisatie die dé HR- en well-being partner wil zijn voor haar klanten, waarbij ownership en autonomie hand in hand gaan.  

  

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om het verschil te maken bij onze klant? Solliciteer dan snel, ze kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!  

Skills

Extra info

Regio: Gent
Beschikbaarheid: 3 Dag(en) per week
Looptijd: weken
a186N000000Y7iNQAS

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app