fbpx

Freelance Recruiter

terug naar overzicht

Wij zijn actief in de niche-markt van de restauratie van oude waardevolle metaalwerken & natuursteen. Onze firma heeft een heel goeie reputatie en een lange lijst van pertinente referenties.


Als zaakvoerder ben ik nu op zoek naar een aantal gespecialiseerde profielen : voltijds calculator/projectleider, voltijds meewerkend planner & atelierverantwoordelijke, office assistent(e) deeltijds. Ik wil als bedrijf zelf regisseur blijven van de rekruterings- en selectiecampagne, maar ik heb onvoldoende tijd en ervaring om dat te doen.

Om die reden wil ik me graag gedurende korte tijd in de nabije toekomst omringen met iemand met kennis van zaken van HR rekrutering, maar ook van sociale media om samen een campagne online en offline op te zetten voor het zoeken, opvolgen en de selectie van deze profielen.


Ben je een ervaren tweetalige recruiter, op zoek naar een tijdelijke opdracht en heb je zin om je tanden te zetten in de rekrutering van onze gezochte profielen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Beschikbaarheid en looptijd: naar eigen planning & afhankelijk van snelheid van invulling vacatures.

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Tijdelijke, korte interimopdracht
  2. Niche markt
  3. Mooie projecten

Extra info

Regio: Wezembeek-Oppem
Beschikbaarheid: 2 Dag(en) per week
Looptijd: 5 weken
a186N000000Xt7bQAC Flemish Brabant

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app