fbpx

Freelance Service Delivery Manager

terug naar overzicht

Voor onze klant, CCX (full-service communicatiebureau van Colruyt Group en al zijn merken), zijn wij op zoek naar een Delivery Manager.


Deze Delivery Manager is het aanspreekpunt voor de nieuwe opdrachten die bij CCX binnen komen.

Hij/Zij analyseert de vraag/opdracht (inhoud, doelgroep, budget,...) en zal op basis van deze analyse de opdracht opsplitsen in verschillende subopdrachten die hij/zij dan dispatcht naar de desbetreffende departmenten die de subopdracht dienen uit te voeren. Hij/zij zorgt voor een duidelijke briefing en weet zijn/haar boodschap op een transparante manier over te brengen.


Deze Delivery Manager zal volgende taken op zich nemen:

 • Hij/zij ondersteunt de accountmanager (die verantwoordelijk is voor een aantal accounts binnen Colruyt Group) bij het identificieren en definiëren van de opdrachten die binnenkomen zodat de doelstellingen kunnen worden gerealiseerd
 • Hij/zij is het aanspreekpunt voor de oplevering en de opvolging van alle opdrachten en rapporteert de status hiervan aan de account manager en aan de andere stakeholders
 • Hij/zij doet een goede inschatting, planning en voorspelling van de resource capaciteit die nodig is om de opdracht te realiseren
 • Hij/zij kan de betrokken project managers (van de betrokken departementen) op een professionele manier en zeer resultaatsgedreven enthousiasmeren.


Verantwoordelijkheden:


 • Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van het accountplan naar de delivery organisatie ter realisatie, zodat het accountplan en bijhorende service agreement van de Operations Unit gerealiseerd wordt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van de realisatie van alle opdrachten van de Operations Unit, zodat de delivery organisatie ten volle zijn verantwoordelijkheid kan opnemen.
 • Je bent verantwoordelijk om te fungeren als overkoepelend aanspreekpunt voor alle opdrachten binnen je merkengroep naar realisatie toe, zodat het voor de partner duidelijk is waar zij terecht kunnen met vragen m.b.t. realisatie van hun opdrachten.
 • Je bent verantwoordelijk voor mijn persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling, zodat je kan groeien binnen jouw rol en kan bijdragen tot het sterker maken van de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het continu uitdragen en beleven van de missie en groepswaarden, zodat klanten en medewerkers bewust voor onze organisatie kiezen.

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Identificatie van binnenkomende opdracht
 2. Opvolging & rapportage van opdracht
 3. Persoonlijke &vaktechnische ontwikkeling

Extra info

Regio: Halle
Beschikbaarheid: 5 Dag(en) per week
Looptijd: 52 weken
a186N000000Xt7GQAS Flemish Brabant

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app