fbpx

Freelance Brand & Content Project : Simply You Box

terug naar overzicht
6 januari 2022

Simply You Box, nummer 3 op de Belgische markt van maaltijdboxen, is op zoek naar een freelance Brand Manager om hen te helpen hun merk te laten groeien, merkliefde op te bouwen en te communiceren met hun (potentiële) klanten in België & Luxemburg.


Ze zijn flexibel wat betreft locatie, budget en timing, maar ze hebben snel hulp nodig aangezien 2022 al is ingegaan!


Wat wordt er verwacht?


Er moet van Simply You Box een aantrekkelijker en community merk gemaakt worden. Om deze uitdaging aan te gaan, zal de Brand Manager verantwoordelijk zijn voor de brand content & social media strategie van Simply You Box in België en Luxemburg. Je uiteindelijke doel is om van Simply You Box een echt "love brand" te maken. Om dit te doen bedenk en creëer je relevante, impactvolle en onderscheidende campagnes en content die hun merkwaarden delen . Je komt terecht in het Marketing team en meer specifiek de afdeling Brand & Communication.


1 / Brand Development

 • Jij bent de "pen" van Simply You Box: je zorgt voor de consistentie van de inhoud en toon, evenals de relevantie van hun berichten in alle print- en digitale kanalen.
 • Je organiseert ook de ideale vertaling van berichten naar het Nederlands of Frans.
 • Je ondersteunt de Simply You Box medewerkers bij het schrijven van berichten voor al hun platformen (web en app copy, creëren van speciale landingspagina's, nieuwsbrieven, etc.)
 • Je bent verantwoordelijk voor hun Lifestyle & Corporate Communicatie: het schrijven van persberichten of Q&A's, hand in hand met hun persbureau om de lokale impact te maximaliseren.
 • Je neemt deel aan de ontwikkeling van reclame- en inhoudscampagnes door te brainstormen met het merkteam en de creatieve bureaus die voor elk project zijn geselecteerd.
 • Je helpt bij het herdefiniëren en implementeren van de SEO-strategie met het Growth-team.
 • Je ontwikkelt de redactionele kalender van de blog, definieert relevante onderwerpen, schrijft artikels, coördineert interne "auteurs" (culinair creatie team, diëtiste, product).


2 / Sociale Media

 • Je definieert en implementeert de Social Media strategie.
 • Je stelt originele inhoud voor en creëert die aangepast is aan de verschillende netwerken (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest): visuele creatie, schrijven van posts, publiceren van inhoud op platformen.
 • Je neemt deel aan het community management van hun sociale platformen, in samenwerking met de klantendienst: antwoorden op interacties, opmerkingen en vragen van hun communities.
 • Je volgt de sociale netwerken op om de redenen voor tevredenheid en de verbeterpunten te identificeren die door hun klanten worden gedeeld, met name over MVO-onderwerpen.


3 / KPI-beheer

 • Je definieert en controleert de indicatoren om de prestaties van hun content te meten, voor elke campagne en op elk distributiekanaal.
 • Je meet de impact van het budget dat je investeert en bepaalt de meest relevante targeting om de doeltreffendheid van je campagnes te garanderen
 • Je analyseert al je acties en bent een bron van voorstellen voor de prioritaire projecten die moeten worden gelanceerd


Iets voor jou? Laat ons snel iets weten!

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Leuk merk bouwen
 2. Top internationaal team
 3. Flexibiliteit

Extra info

Regio: Brussel
Beschikbaarheid: 2 Dag(en) per week
Looptijd: 6 weken
a186N000000YepTQAS Brussels

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app