fbpx

Freelance marketeer

terug naar overzicht
1 augustus 2022

Je ontwikkelt en realiseert marketingacties vanuit de behoefte van een specifiek filiaal, werkt filiaalcampagnes uit op maat in functie van een bepaalde nood. Je bent creatief, tactisch én hands-on en bent zo in staat om je ideeën om te zetten in concrete (actie)plannen die in lijn zijn met de marketingstrategie.


Je evalueert de bestaande marketingscenario’s voor oa sluiting, opening, wegenwerken…, stuurt bij en ontwikkelt nieuwe scenario’s op basis van behoeften en nieuwe trends.


Je werkt alle promotionele campagnes uit.


Je overlegt geregeld met verschillende afdelingen en communicatiebureau.


Je stelt een briefing op voor het creatieve team.Wanneer een campagne is afgelopen, analyseer je de resultaten en formuleer je aandachts- en verbeterpunten voor een volgende campagne.


Communicatief sterk en doelgericht – Je kan data omzetten in mensentaal. En nog beter: in een taal die onze klanten aanspreekt. Je bent assertief en durft te challengen. Je geeft ook een duidelijke, gestructureerde briefing en goede sturing, steeds met de eindklant in het achterhoofd. Zo slaag je er telkens weer in om de campagnedoelstellingen te halen.


Autonoom – Je kan zelfstandig werken om je deadlines en resultaten te halen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die jullie gezamenlijk succes vooropstelt.


Analytisch inzicht en oog voor detail – Je kan op basis van data en kennis kritische analyses maken en er concrete acties aan hangen. Daarnaast ontsnapt geen foutje of kans tot verbetering aan jouw getrainde oog. Je analyseert verpakkingen tot in de details, want als marketeer weet je dat dit de eerste indruk is die klanten van je merk krijgen.


Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een degelijke kennis van het Frans en het Engels.

Vijf dagen per week, waarvan minstens 1 dag op kantoor in Halle.

Min.3 à 5 jaar ervaring.

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Zowel online als offline marketing
  2. Groot bedrijf
  3. 4 dagen thuis 1 dag op kantoor

Extra info

Regio: Halle
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 10 weken
a186N000000vdxbQAA Flemish Brabant

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app