fbpx

Freelance Payroll medewerker

terug naar overzicht
8 februari 2022

Voor een bedrijf regio Roeselare, zijn we op zoek naar een Freelance Payroll Medewerker.


Je bent in deze functie verantwoordelijk voor

 • Het tijdig en correct uitbetalen van de lonen.
 • Je bent het telefonische aanspreekpunt voor alle medewerkers en leidinggevenden voor al hun payroll gerelateerde vragen en staat in voor het volledige beheer en controles van de medewerkersgegevens en registraties in SuccesFactors.
 • Dagelijkse opvolging van afwezigheden, loopbaanonderbrekingen, persoonlijke data,...
 • Je kan HR gerelateerde topics zoals vakantiegeld, loopbaanonderbrekingen, sectorale informatie, verloningsystemen (CAO90, warranten, flex plan, interpretatie van de loonbrief,…) op een duidelijke en verstaanbare manier overbrengen naar de collega's.
 • Samen met je HR collega's ben je verantwoordelijk voor de payroll voorbereiding en controles in nauwe samenwerking met ons sociaal secretariaat voor onze +1200 vaste en tijdelijke medewerkers (99% bedienden in PC200.00).
 • Berekeningen en verwerking van variabele vergoedingen, uitbetalingen van bonussen, CAO90, warranten staan ook maandelijks/ per kwartaal op de planning.
 • De ingave en controles op de wijzigingen van loon m.b.t. het flexplan (cafetariaplan).
 • Je werkt samen met de andere HR collega's mee aan de verdere praktische uitwerking van structuren, verbeteringen van processen en zoekt naar efficiëntere werkprocedures.
 • Daarnaast werk je dus heel nauw samen met andere stakeholders zoals de collega's gespecialiseerd in Comp&ben, Talent Acquisition Partners, het Sociaal Secretariaat voor zowel uitzend als vaste medewerkers, onze Finance en Fleet afdeling en onze HR Business Analysts en HR Project Managers.
 • Je volgt de loonstructuren op de voet binnen de onderneming, geeft advies en uitleg waar nodig en zorgt voor een up-to-date flow door jouw kennis in sociale wetgeving . Het bijwerken en onderhouden van jouw vakkennis en technische vaardigheden is ten slotte uiterst noodzakelijk om deze optimaal binnen de organisatie toe te toepassen.


Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Groeiende en ambitieuze onderneming
 2. Dynamsich team
 3. Enthousiaste collega's

Freelance Friendly

Dit bedrijf is helemaal freelance friendly!

Extra info

Regio: Roeselare
Beschikbaarheid: 3 Dag(en) per week
Looptijd: 8 weken
a186N000003R158QAC

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app