fbpx

Freelance administratief bediende (planning)

terug naar overzicht

Onze klant is een industriële reinigingsfirma met maar liefst 85 operatoren die instaan voor de industriële reiniging op alle vlak bij klanten.


Deze operatoren moet per project, per klant en per type reiniging ingepland worden en hiervoor zoeken we een sterk administratieve freelancer die heel sterk is in opmaken van plannings.

's Morgens wordt de planning gemaakt en in de loop van de dag is die al een paar keer veranderd - hiermee ga je erg goed om en weet je perfect waarom er al dan niet herpland is.

Je zoekt en plant de juiste operatoren voor de job, rekening houdend met het type reinigingswagen waarmee ze moeten (kunnen) rijden én skills voor reiniging.


Je bent assertief, kan goed communiceren met de operatoren (een sterke band is zeker nodig), je bent communicatief, zeer stressbestendig, je weet perfect waarmee je bezig bent, kan snel schakelen.


Je spreekt zeer goed Nederlands en kan je plan trekken in het Frans voor communicatie met Franse klanten.


Er wordt gewerkt in Salesforce - alles is gekoppeld en overzichtelijk. Een beetje inwerking is nodig om een goed overzicht te hebben.

Verder werk je met online meldingen voor opdrachten van vb de overheid en nucleaire zones.


Dit is een FT opdracht voor lange termijn! Werkuren zijn van 8u30 tot de planning er op zit (is ongeveer 18u maar hier ben je zeer flexibel in).


Je komt terecht in een leuk bedrijf met een hoekje af, in een multiculturele omgeving met mensen uit verschillende niveaus, wat het erg boeiend maakt. Je bent ieders vriend!

Skills

Stressbestendigheid
Assertief
Communicatief

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Langdurige FT opdracht
  2. Leuke bedrijfssfeer
  3. Boeiende functie

Extra info

Regio: Olen
Beschikbaarheid: 5 Dag(en) per week
Looptijd: weken
a186N0000013dJ4QAI Antwerp

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app