fbpx

Freelance Social Media Expert

terug naar overzicht

Voor onze klant, een welbekend Communicatieadviesbureau in Gent, zijn we op zoek naar Online marketeers met deze certificaten:

- Meta Certified Business Professional

- Meta Certified Marketing Science Professional


Als Online Marketing Consultant ben je meer dan verheugd om voor verschillende type klanten een online strategie uit te stippelen. Je tanden zetten in één expertisedomein is niet jouw stijl. Nee, jij verkent graag alle facetten van online marketing. 


| Jouw vaardigheden

 • Dit is niet je eerste rodeo. We zijn op zoek naar iemand die minstens 3 jaar werkervaring heeft in digitale marketing. Op die manier zijn we er zeker van dat je met de meeste aspecten van online marketing in aanraking bent gekomen.
 • Je hebt ervaring met adverteren (Google Ads en Social Ads) en met data-analyse (Google Analytics en Google Tag Manager). Verder heb je basiskennis van SEO. 
 • Multitasking schrikt je niet af, aangezien je werkt aan verschillende online marketing projecten voor een aantal strategische accounts (gaande van het bepalen van hun digitale strategie tot het uitvoeren ervan). Daarbij werk je gestructureerd en ben je verantwoordelijk voor je eigen planning. 
 • Je bent leergierig en gaat pas slapen als je het antwoord op een bepaald probleem weet. Testen, analyseren, leren, aanpassen en nog eens testen is jouw mantra. 
 • Je hebt een proactieve en klantgerichte werkhouding. Je weet wat de klant nodig heeft en bent pas tevreden als hij dat is.
 • Je bent van nature een helper. Je ondersteunt je collega's bij het vinden van antwoorden op marketingvragen, helpt actief bij hun problemen en geeft graag trainingen als dat nodig is. 
 • Je voelt de drive om op de hoogte te blijven van nieuwigheden binnen je domein en deelt deze graag met je team via workshops.

Naast je skillset, zijn we ook op zoek naar een echte culturele fit. Onze is mens-gericht, team-georiënteerd en groei gedreven. Het zit gewoon in hun DNA! Ieder van hen heeft een levendige persoonlijkheid - elk op onze eigen manier. Ze leren graag van elkaar en zijn zeer communicatief. 


Kun je niet alle bovenstaande vakjes afvinken, maar weet je zeker dat we jou moeten kiezen? Beproef je geluk en laat ons iets weten!


Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Mens-gericht
 2. Team-georiënteerd
 3. Groei gedreven

Extra info

Regio:
Beschikbaarheid: Dag(en) per week
Looptijd: weken
a186N0000013l9gQAA

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app