fbpx

Freelance Talent Acquisition Specialist

terug naar overzicht
2 juni 2022

Bij onze klant willen ze mensen aantrekken die hun passie delen en die willen bijdragen aan hun missie om de levenskwaliteit te verbeteren. Een van hun kernwaarden is ‘people first’.


Als talent acquisition specialist kom je terecht in een ervaren talent acquisition team, waar samenwerking, betrokkenheid en een ‘can do’ mentaliteit centraal staan. Naast home office kan je terecht in onze kantoren in Gent, Berchem, Hasselt of Brussel.


De uitdaging?

 • Je brengt de steeds veranderende arbeidsmarkt verder in kaart en je gaat actief op zoek naar potentiële kandidaten voor de 3 business area's binnen het bedrijf: Places (Bouw), Mobility (Infrastructuur) en Resilience (Milieu). Op basis van jouw marktinzicht weet je de talentpools proactief aan te vullen.
 • Daarnaast tracht je op basis van een telefonische screening en interview relevante kandidaten te matchen aan de openstaande vacatures. Je connecteert met de hiring managers waarbij je de kandidaten correct profileert naar kennis, ervaring, motivatie en potentieel toe. Je garandeert bij dit alles een optimale candidate experience.

Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt een hogere studie (Bachelor of Master) genoten, aangevuld met enkele jaren ervaring in werving en selectie. Daarin heb je getoond een talent hunter te zijn, die voldoening haalt uit het sourcen van potentiële profielen en het maken van de beste fit. Je hebt de ‘goesting’ om je in te werken in de wereld van technische consultancy en engineering. Mocht je reeds ervaring hebben in de sector, dan is dit jouw grote troef.
 • Je bent communicatief sterk, doortastend in jouw vraagstelling en luistervaardig. Je hebt een goed menselijk aanvoelen en je bouwt makkelijk een connectie op. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en zet jouw overtuigingskracht extra in de verf.
 • Je beschouwt jezelf als een teamspeler, die graag meebouwt aan een professionele talent acquisition aanpak. Daarnaast ben je een gedreven en resultaatgerichte zelfstarter.
 • Je bent vertrouwd met het gebruik van sociale media en MS office tools.
 • Je weet je vlot uit drukken in het Nederlands en Engels.


Ben jij gebeten door het vinden van gemotiveerd talent? Laat van je horen en wie weet verwelkomen ze jou binnenkort als nieuwe collega.

Skills

Teamplayer
Resultaatgerichtheid
Social media
MS Office
Sourcing
Communicatief sterk
Enthousiast persoon
Overtuigingskracht

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Organisatie met People Focus.
 2. Flexibel in thuiswerk.
 3. Top collega's in het TA team.

Extra info

Regio: Gent
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 12 weken
a186N000000JvgaQAC Oost-Vlaanderen

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app