fbpx

Freelance Product owner Website & CRO

terug naar overzicht
21 juni 2022

Voor een versterking van de digitale marketingafdeling van onze klant zijn we op zoek naar een Freelance Product owner Website & CRO.


Ben jij een digitale duizendpoot met technische en communicatieve skills en gepassioneerd over alles wat gelinkt is met online & digitaal ? Ben je enthousiast en dynamisch en hou je ervan kwaliteit af te leveren? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken!


Functieomschrijving


Als Product owner Website & CRO


ben je verantwoordelijk voor het beheer en ontwikkeling van de websites, het optimaliseren van de conversie op deze websites, het implementeren van nieuwe projecten en het analyseren van de resultaten. Je streeft steeds naar een optimale online klantenervaring en zorgt samen met het marketingteam voor de juiste inzet van de online marketing kanalen. Jouw focus ligt specifiek op volgende vakgebieden: webbeheer, webmastering, conversie optimalisatie en A/B testing, projectopvolging, analyse & online reporting, de operationele kosten verlagen en een betere digitale klantenervaring.

 

Deze job biedt je een mix van ontwikkelen , beheren en optimaliseren.


·        Je staat in voor het beheer van het business kritische online website (intake) kanaal en het optimaliseren van de performantie ervan. .

·        Je zorgt voor voorbereiding van, testing en evalueren van website releases (backlog). Je werkt hiervoor samen met een externe partner en een interne collega. Je beheert de prioriteiten en houdt een oog op het budget.


·        Je staat in voor het optimaliseren van de conversie ratio van de verschillende boekingsfunnels en werkt hiervoor samen met externe tools en een externe partner voor o.a. A/B tests en user tests


·        Je bedenkt, implementeert en beheert webprojecten, in overleg met de Digital Customer Journey Manager

 

Je rapporteert over de online activiteiten van de websites en fungeert als intern en extern aanspreekpunt voor de websites.

 

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het online website kanaal en doet er alles aan om de klanten online zo goed mogelijk te bedienen. Het opvolgen van recente digitale ontwikkelingen en trends binnen de markt en hierop proactief inspelen zijn uiteraard een noodzaak.

 

Profiel

·        Je hebt een grote affiniteit met digitale marketing, vooral met webbeheer , website development en conversie optimalisatie 

·        Google Analytics, conversieratio’s, UX, SEO, SEA, CMS , Azure, Jira, Confluence zijn voor jou gekende termen

·        bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring, master denkniveau

·        Je hebt ervaring in webbeheer, webmastering , backlog management en release management

·        Je bent op de hoogte van de nieuwste trends

·        Je bent ondernemend, communicatief en werkt vlot in teamverband

·        Je werkt constructief samen met externe communicatiepartners

·        Je bent analytisch ingesteld, stress bestendig en je werkt resultaatgericht

·        Je bent commercieel ingesteld, nieuwsgierig en leergierig.

·        Je studeerde digital marketing of hebt ervaring in online diensten en online marketing campagnes. Je werkte reeds als CRO, Channel owner of productowner, Business analist in andere bedrijven of domeinen (3-5 jaar)

·        Je bent Nederlandstalig en hebt voldoende mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en Engels.

 

Aanbod

 

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een tof en dynamisch team; 

Een stabiel groeiend internationaal bedrijf met aandacht voor de levenskwaliteit, het werkklimaat en het milieu, opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Je bouwt mee aan de digitale marketing afdeling en kan er rekenen op een marktconform salaris in functie van je ervaring, profiel en vaardigheden.


Ben jij een digitale duizendpoot met technische en communicatieve skills en gepassioneerd over alles wat gelinkt is met het online gebeuren? Heb je zin om zoveel mogelijk klanten warm te maken en ze aan te trekken met alle mogelijke digitale marketing technieken en instrumenten? Ben je enthousiast en dynamisch en hou je ervan kwaliteit af te leveren? Aarzel niet en solliciteer!

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Digitale duizendpoot
  2. Dynamisch groeiend team
  3. Veelzijdige opdracht

Extra info

Regio: Hasselt
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 24 weken
a186N000000JyUxQAK Limburg

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app