fbpx

Freelance Recruiter

terug naar overzicht

Voor een sterke onderneming regio West-Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Freelance Recruiter.


Jouw taken:

 • Een kwalitatieve instroom van nieuw talent in gang zetten? Jij doet het van A tot Z. Je stelt vacatureteksten op en weet die op de juiste kanalen (o.a. sociale media) te publiceren. Je beheert de sollicitaties, screent de kandidaten en voert ook de selectiegesprekken in onze verschillende kantoren.
 • Je selecteert en rekruteert diverse profielen voor onze verschillende kantoren met een focus op een match met onze PRO waarden (professionaliteit, proactiviteit, productiviteit, persoonlijk)
 • Je slaagt er in om alle kandidaten telkens met jouw uitbundig enthousiasme de kandidaten warm kan maken voor onze onderneming.
 • Een netwerk is goud waard, dat weet jij! Je bouwt een sterk netwerk uit via verschillende kanalen (hogescholen, universiteiten, studentenverenigingen,…) om de instroom aan kandidaten te verhogen.
 • Op rekruteringsevents of jobbeurzen laat jij ons bedrijf positief schitteren. Je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken en zorgt dat we op alle evenementen aanwezig zijn.
 • Zowel naar kandidaten als naar medewerkers toe, vind je het belangrijk om als People & Culture-afdeling kwaliteit en persoonlijkheid uit te stralen. Je bent betrokken, voert opvolggesprekken en je bent een echte vertrouwenspersoon.
 • Employer branding is ‘big’ op sociale media. Samen met de afdeling Marketing en je HR collega’s geef je input voor dynamische online campagnes.
 • People & Culture-projecten en -processen help je graag mee optimaliseren, uitwerken en invoeren.
 • Je houdt ervan om creatieve (soms gekke) ideeën te bedenken over hoe je ons merk op andere, betere, vernieuwende manieren naar buiten kan brengen.


Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Opdracht lange termijn
 2. Veel variatie
 3. Groeiende onderneming

Extra info

Regio: Roeselare
Beschikbaarheid: 4 Dag(en) per week
Looptijd: 20 weken
a186N000000JzOgQAK West Flanders

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app