fbpx

Freelance Young graduate: engineering / business

terug naar overzicht
21 september 2022

Onze klant is een consulting 2.0 bedrijf, dat schaalbare tech-gedreven methodes toepast die conventionele benaderingen overtreffen voor het oplossen van moeilijke problemen in strategie, innovatie en cultuur.


Hun methodologieën zijn ontworpen om te versnellen naar intelligentie en om complexe dynamieken te begeleiden, zowel mensgedreven als datagedreven.


Zij streven er altijd naar verschillende perspectieven en kennis van hybride doelgroepen te combineren voor een diepere analyse en betere oplossingen. 


Door hun ontwerp zijn hun benaderingen in evenwicht met zakelijke resultaten en blijvende impact voor mensen. Enerzijds leveren al hun klantopdrachten tastbare resultaten op in de vorm van nieuwe inzichten en implementeerbare oplossingen met MM$ potentiële waarde. Anderzijds zijn minder tastbare voordelen zoals het opsporen van zeldzaam talent, het identificeren van toekomstige leiders, het ontdekken van verborgen juweeltjes en een versterkte bekrachtiging een bonus en noodzakelijk voor de implementatie van oplossingen.


Kortom, zij versnellen bedrijfsgroei, winst en innovatie door middel van technologische bedrijfsadvisering. Hun diensten zijn gebaseerd op 3 pijlers.


STRATEGYTECH​

CULTURETECH​

AGILE EXECUTION​


Voor hen zijn we op zoek naar een young potential Consultant om hun team te versterken.

Idealiter heb je een achtergrond in Engineering / Business (master-level)


 • Werving & selectie: maak kennis met het rekruteringproces van A-Z van IT profielen.
 • De business: IT watte? je wordt ondergedompeld in de nieuwe trends en technologieën op de IT-markt zodat je steeds kan meepraten met je kandidaten & klanten.
 • Jij maakt uitgebreid kennis met de organisatie: de consultants worden gestuurd door verschillende businesses zoals HR, Sales, Finance en Marketing. Jij maakt hier een integraal deel van uit. Je wordt meegenomen in de interne structuur, processen en manier van werken.Skills

Change en transformatie traject
Problem solving
Strategiebepaling

Waarom kiezen voor deze opdracht

 1. Interessante profielen
 2. Niche consulting team met groeiambitie

Extra info

Regio: Zele
Beschikbaarheid: 1 Dag(en) per week
Looptijd: 2 weken
a186N000000vkE3QAI Oost-Vlaanderen

  Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

  Download the GIGHOUSE app