fbpx

Darifa

HR Coordinator

PAYROLL EXPERT Ik ben iemand die van kleine dingen in het leven kan genieten. Iemand die in moeilijke tijden nog steeds een glimlach op haar eigen gezicht kan toveren en op die van een ander. Iemand die positiviteit verspreidt. Een vlotte babbelaar die niet bang is om haar mening te uiten. Een ambitieuze dame die weet van aanpakken en die niet bij de pakken blijft zitten. Een zin die ik altijd in gedachte hou en ook vaak benoem: "alleen zij die slapen maken geen fouten". ( afkomstig oprichter IKEA) Met deze eigenschappen en de liefde voor sociale wetgeving ben ik ook blijven plakken in de HR wereld. Ik geloof ook dat de HR afdeling de plek is om te zorgen voor een goed draaiend onderneming.

Wilrijk
Available from: 2024-07-01
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AdministrationAcquiring CustomersTracking CustomersCatalogs, Brochures, PostersCommunicationsExternal CommunicationsInternal CommunicationsMarketing CommunicationsDrafting Communication PlanAdministrative SupportData InputCostingAudit InvoicesAccuracyPunctualLeadershipOrganizationProblem SolvingProcess ChangeAdministrationChange ManagementTeam BuildingTime ManagementComp & BenPayroll

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ik had je graag Darifa voorgesteld, een topper binnen haar vak.

Darifa werkt momenteel reeds via GIGHOUSE als payroll expert bij Partena waar ze instaat voor de ganse payroll van Total Energie.

Haar opdracht loopt tot eind april 2024.

 

Darifa heeft maar liefst 22 jaar ervaring binnen HR Administratie. Ze is gestart als payrollbediende en heeft zich verder opgewerkt tot Payroll Expert of liever HR Specialist.

Ze verwerkt niet enkel de payrolladministratie maar is ook sterk in implementatie HR-procedures binnen harde HR, allerlei vragen beantwoorden van personeel, uitdokteren van uitdagingen.

 

Darifa in ’t kort:

🤝22 jaar werkervaring binnen HR

🔎 Zoekt functies als payroll medewerker – payroll expert

🌍 Nederlands (moedertaal) / Engel en Frans ( kan zich verstaanbaar maken maar moet soms wel even zoeken naar haar woorden)

🏡 Wilrijk

💰 Uurtarief: 85€u ( excl broersfee van GIGHOUSE)

🏃🏻‍ 4-5 dagen/week

❤️Darifa is een vrolijke persoonlijkheid, altijd lachend en klaar voor elke uitdaging, hoe klein ook. Ze gedijt op uitdagingen en gaat enthousiast te werk, altijd met een glimlach op haar gezicht. Bovendien is ze stressbestendig en punctueel, wat haar een betrouwbare en effectieve teamspeler maakt.

Job Content:

 

 • Verwerken van de payroll en payroll-administratie van indient- tot uitdiensttreding.
  • Aanspreekpunt medewerkers voor vragen m.b.t. loopbaan/loon/dossier
  • Opmaken van verschillende rapporten m.b.t. personeelsbeleid : personeelskosten, ziektepercentage, contractmix, budgeturen
  • Optimaliseren van processen m.b.t. personeelsdienst en payroll
  • Meewerken aan verschillende HR projecten zoals: re-integratiebeleid, mutaties, bemiddeling bij interne conflicten
  • Verantwoordelijk om alle HR-vragen (aanspreekpunt van medewerkers en leidinggevenden) en problemen ( opvolgen lang verzuim, verbeteren van werkrelaties,…)
  • Opmaken arbeidscontracten, on boarding nieuwe medewerkers, aanvragen subsidies

 

Sector: voor Darifa maakt de sector niets uit – HR is haar passie én specialiteit en ze kan zoveel meer dan enkel payroll administratie.

 

Reeds samen gewerkt met Partena / SAP – Sd Workx / Eblox – Attentia / Time – Protime

 

Good to know:  

👌🏻 Opdracht GIGHOUSE: mei 2023 – tot op heden

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000N8ao7QAB Darifa