fbpx

Freelance Recruiter / business developer

terug naar overzicht
6 mei 2022

Onze klant is een internationale speler actief in Project Controls inclusief contractmanagement, planning & risk management, cost engineering & control.

Onze ingenieurs zijn echte analytici en werken meestal op locatie bij onze klanten in de Benelux of wereldwijd.


Gezien de sterke groei en ambitieus businessplan zijn ze op zoek naar een Talent Recruiter met een oog voor talent én passie voor engineering en/of industrie. Je timmert mee aan onze groeiende organisatie door het benaderen, het overtuigen en het begeleiden van potentieel ingenieurstalent.

Daarnaast match je hun multidisciplinaire project controls expertise met de industriële uitdagingen van hun (toekomstige) klanten.

Je weet dus de match te maken tussen de klantvraag en onze aanpak & profielen


Matching:

Je leidt elke sales aanvraag in goede banen. Ook neem je actief deel aan de wekelijkse meeting met de zaakvoerder. Je brengt nieuwe projecten in kaart en onderhoudt contacten met bestaande klanten om zo opportuniteiten tijdig te spotten. Daarbij consulteer je/werk je samen met de relevante ingenieur-collega’s en de zaakvoerder. Je registreert alle projecten, aanvragen en contactgegevens in het CRM pakket.


Je leidt elke kandidaat onafhankelijk in goede banen, van identificatie over een eerste persoonlijk kennismakend gesprek tot en met de contractondertekening & onboarding. Met creatieve insteken benader en overtuig je potentieel ingenieurstalent. Dit doe je via Linkedin, uitschrijven van vacatures of andere originele ideeën.


Employer Branding & talent events:

Je neemt een verantwoordelijkheid op in de coördinatie en uitvoering van de employer branding acties: jobdagen, job fairs, Linkedin stories, ect. Je bent creatief en hands-on in de ontwikkeling van employer branding content. Je beheert de contacten met scholen en andere organisaties, ontfermt je over de evenementenkalender en zorgt ervoor dat we aanwezig en zichtbaar zijn op alle relevante en noodzakelijke scholen/evenementen.


Onboarding:

Je neemt een actieve rol op in het verwelkomen en het wegwijs maken van de nieuwkomers in de bedrijfscultuur & – structuur. Vanuit jouw opgebouwde relatie met de nieuwe medewerker er zorg je voor een goede kennismaking met de collega’s & het aanreiken van alle tools om zijn of haar werk goed uit te voeren.


We zoeken dus een recruiter die ervaring heeft met het rekruteren van ingenieursprofielen - die de guts heeft om opportuniteiten te spotten bij bestaande klanten om zo nog meer ingenieurs een project te laten uitwerken - die marketing skills heeft om jobevents te organiseren, posts te doen op social media, nieuwsbrieven te schrijven en webinars te organiseren.


Dit kan FT of 4/5e.

Remote werken kan zeker! 1x per week is er een meeting, dan is het fijn dat je ook aanwezig bent.

Kan een langdurige opdracht zijn.


Let wel, de voertaal is Engels, dus deze taal moet grondig gekend zijn, alsook het Nederlands.

Skills

Recruitment
Werving & Selectie White
Sales
Social Media Advertising

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Sterk groeiend bedrijf
  2. Veel variatie in de job
  3. Remote

Extra info

Regio: Kapellen
Beschikbaarheid: 5 Dag(en) per week
Looptijd: 24 weken
a186N0000013k30QAA Antwerp

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app