fbpx

Evelien

HR Business Partner

Hi, Ik wil mezelf graag even voorstellen: ik ben Evelien, 36 jaar en een gepassioneerde people manager. Na een carrière van 10 jaar als manager bij een grote retailer (food), waarvan de laatste 5 jaar als HR Business Partner en Finance Director, was de tijd rijp om nieuwe horizonten te verkennen. In deze 5 jaar werd HR als nieuwe business unit opgericht en uitgebouwd. inclusief recruitment, onboarding, offboarding, L&D, evaluatiegesprekken, diverse HR processen en procedures... Het post-corona tijdperk was in de retail sterk voelbaar en nog sneller schakelen was dan ook de boodschap. Het was de rol van HR om de vele change projecten in het kader van een vernieuwde visie en missie te doen landen en een growth mindset te kweken bij management en werknemers. De combinatie van een hoge anciënniteit en sterke vakbonden maakten dit verhaal er niet eenvoudiger op, maar na 5 jaar kan ik zeggen dat HR op de kaart staat💪🏼. Ik heb een achtergrond in de Rechten (UGent) en General Management (Vlerick Business School) welke mij toelieten een brede basis te leggen. Dit, gecombineerd met mijn sterke communicatieskills en jarenlange ervaring in een generalistische managementrol, maken van mij de ideale kandidaat om snel uw onderneming te doorgronden en te ondersteunen waar nodig. Mijn kernwaarden: eerlijk, integer en verantwoordelijk U mag van mij een hands-on, no-nonsense aanpak verwachten met respect voor alle belanghebbenden. Vragen of interesse om samen te werken. Ik hoor het graag! Ik kijk vol enthousiasme uit naar een nieuw project waar ik mijn tanden kan inzetten. Gr, Evelien

Ghent
Available from: 2024-05-07
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Microsoft 365AdaptabilitySociale VerkiezingenCrisis ManagementChange ManagementVakbondsonderhandelingenHR managementWervingsprocesCultural ChangeLeadershipCommunications TalentStrategic ManagementEnglish As a Foreign LanguageDutchStrategisch OpleidingsplanHR-procesHR PolicyPersonnel ManagementHR-thema'sArbeidsrecht En Sociale WetgevingHR projectsHuman ResourcesOndernemingsradenHRHR-ervaring

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Evelien uit Gent heeft 10 jaar ervaring in zowel hard als soft HR. Ze heeft diverse rollen vervuld bij Aldi, waar ze haar vaardigheden in finance, HR, marketing en sales verder ontwikkelde, met meeste focus op HR. Evelien krijgt energie van een breed takenpakket en werkt graag zowel operationeel als strategisch. Dit is ook haar grote sterkte. Evelien heeft ervaring met alles omtrent HR; payroll, hr beleid opzetten, werving & selectie, on- en offboarding, evaluatiegesprekken, opleiding en trainingen, strategiebepaling, kostenbesparing, rapporteringen, … Zowel met arbeiders en bedienden, bij Aldi was dit 20% arbeiders en 80% bedienden.

| Good to know:

👌🏻Master diploma Rechten (UGent)

👌🏻General Management opleiding aan Vlerick.

👌🏻Extra opleiding Changemanagement gevolgd (Antwerp Managemenet School)

| Evelien in brief:

🤝 +10 jaar ervaring in HR

🔎 Zoekt als HR Business Partner (HRBP) of HR Manager

🌍 Nederlands en Engels vloeiend, Frans zeer goed (met een kleine opfrissing nodig)

❤️ Evelien is een zeer vriendelijke en rustige persoon. Ze is enorm toegankelijk, komt heel geduldig en diplomatisch over. Heeft een professionele houding.

| Competencies:

 • Startte bij Aldi als District Manager, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken in 6 winkels.
 • Doorontwikkeld tot Manager Finance & Administration, waar ze de financiële administratie en bedrijfsvoering optimaliseerde.
 • Kostenbesparing en bedrijfsoptimalisatie creëren op basis van financiële analyses.
 • Commerciële verantwoordelijkheid met focus op de uitstraling en sfeer van de winkels, terwijl je directe ondersteuning biedt aan winkelmanagers.
 • Beheer van HR voor alle 6 winkels, inclusief de werving, coaching en voortdurende ondersteuning van ongeveer 80 werknemers.
 • Betrokken bij verschillende projecten, waaronder donaties aan goede doelen en tijdregistratie van werknemers.
 • Leiden van initiatieven om administratieve processen te stroomlijnen en nieuwe IT-systemen te implementeren.
 • Eindverantwoordelijk voor interne en externe audits.
 • Vertegenwoordig Aldi Erpe-Mere bij ondernemingsraden en geven van financiële inzichten in samenwerking met de auditor.
 • Coördineren van verschillende administratieve taken, waaronder verzekeringsbeheer, wagenparkbeheer en keukenfaciliteiten.
 • Geleidelijk aan gespecialiseerd in HR, waarbij ze een volledig HR-beleid voor Aldi heeft opgezet en geïmplementeerd.
 • Uitgebreide ervaring met payroll management, HR-strategie en operationele HR-taken.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000nW0NtQAK Evelien