fbpx
goede voornemens

Goede voornemens

leestijd: 1min | #Opdrachtgever | 14 januari 2019 | Daan De Bock

Vooreerst onze beste wensen voor 2019. Een gelukkig, productief maar bovenal een gezond jaar toegewenst! Met deze gevleugelde woorden starten we allemaal ook steevast elke mail of gesprek de eerste werkweek van het nieuwe jaar. Een nieuw jaar vol goede moed, innovatieve ideeën én goede voornemens!

Goede voornemens die we op de typische blue monday dikwijls al lang weer vergeten zijn. We vervallen in dezelfde patronen, routines en stressvolle druk bezette agenda’s. GIGHOUSE to the rescue. Hierna volgen een beperkt aantal goede voornemens (meer dan drie volhouden is toch utopie) die mits het inzetten van de juiste resources toch minstens tot de zomervakantie kunnen overleven. Je mag ons later bedanken ;):

  •  Een vakantie plannen! Niet enkel de bestemming en de compagnie, maar waarom ook geen freelancer inboeken die jouw werk even kan overnemen zodat je echt van de vakantie kan genieten en fully recharged kan terugkeren? Win-win en geef toe, vakantie boeken en voorbereiden in de minst spannende maand van het jaar geeft je zo weer vleugels!
  •  Proactief rekruteren vóór iedereen het te druk krijgt! Januari… de typische maand van budgetten, stock tellen en… analyse van het aantal vacatures die moeten ingevuld worden!
  • Al eens gedacht aan een freelancer om dit laatste samen te doen deze maand? Een tijdelijke HR strateeg die de openstaande posities goed kan vormgeven en de nodige kanalen hiervoor mobiliseert!
  •  Een gedoodverfde maar niet minder belangrijk: meer bewegen! Als moderne onderneming wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe tendensen en 2019 staat bol van de talloze digitale initiatieven. Je weet nog niet goed hoe je freelancers voor je onderneming kan inzetten? GIGHOUSE zal bij vele freelance evenementen als partner/spreker optreden. Bij deze ben je hartelijk welkom om, zowel met ons, als met onze freelancers kennis te maken op deze netwerkmomenten en zo het aangewezen aantal stappen te behalen (piece of cake toch? Tenzij je om begrijpelijke redenen bij de netwerkbar blijft hangen) Tot slot (en daar heb je niemand voor nodig behalve jezelf), geniet van de kleine dingen, beter te veel dan te weinig

Cheers! Op uw gezondheid!

Wat is een freelancer?

9 september 2021 #freelancer #Opdrachtgevers

Er bestaat heel wat onenigheid over de correcte definitie van het begrip 'freelancer'. Benieuwd wat de juiste omschrijving is? Lees dan snel dit blogartikel.

5 min.
Blog lezen
Tine Dufour tijdens GIG-Talks over open hiring

Wat is Open Hiring®?

31 augustus 2021 #GIG Talks #HR #Onboarden #Opdrachtgever

Hoorde je als HR-manager al over de rekruteringstechniek open hiring? Lees in deze blogpost waarom het al dan niet interessant is om in overweging te nemen.

5 min.
Blog lezen

Arbeidsmarkt post-corona

1 juli 2021 #HR #Opdrachtgever

Stilaan evolueert onze maatschappij naar een nieuw normaal. Voor HR betekent dit nieuwe opportuniteiten alsook nieuwe uitdagingen. Hieronder schetsen wij een beeld van de topics die de arbeidsmarkt post-corona zullen bezighouden.

5 min.
Blog lezen

Wat doet een HR freelancer?

12 mei 2021 #HR #Opdrachtgever

Interesse in hoe HR freelancers kunnen helpen met jouw HR-beleid? Ontdek hun takenpakket en het belang ervan in dit blogbericht.

5 min.
Blog lezen

Wat doet een freelance copywriter?

28 april 2021 #copywriting #Opdrachtgever

Heb je altijd al willen weten wat freelance copywriters doen? Lees dan zeker deze blog en ontdek hun meerwaarde voor jouw bedrijf.

3 min.
Blog lezen

Freelancers optimaal en correct onboarden? Deze checklist zet je op weg

26 april 2021 #Onboarden #Opdrachtgever

Samenwerken met freelancers? Investeer dan in een goede onboarding. Dat verhoogt de betrokkenheid stimuleert een optimale samenwerking en komt je projecten alleen maar ten goede.

5 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief