fbpx
goede voornemens

Goede voornemens

leestijd: 1min | #GiG Talks #GiGHOUSE | 14 januari 2019 | Daan De Bock
Vooreerst onze beste wensen voor 2019. Een gelukkig, productief maar bovenal een gezond jaar toegewenst! Met deze gevleugelde woorden starten we allemaal ook steevast elke mail of gesprek de eerste werkweek van het nieuwe jaar. Een nieuw jaar vol goede moed, innovatieve ideeën én goede voornemens!

 

Goede voornemens die we op de typische blue monday dikwijls al lang weer vergeten zijn. We vervallen in dezelfde patronen, routines en stressvolle druk bezette agenda’s. GiGHOUSE to the rescue. Hierna volgen een beperkt aantal goede voornemens (meer dan drie volhouden is toch utopie) die mits het inzetten van de juiste resources toch minstens tot de zomervakantie kunnen overleven. Je mag ons later bedanken 😉 :

  •  Een vakantie plannen! Niet enkel de bestemming en de compagnie, maar waarom ook geen freelancer inboeken die jouw werk even kan overnemen zodat je echt van de vakantie kan genieten en fully recharged kan terugkeren? Win-win en geef toe, vakantie boeken en voorbereiden in de minst spannende maand van het jaar geeft je zo weer vleugels!

 

  •  Proactief rekruteren vóór iedereen het te druk krijgt! Januari… de typische maand van budgetten, stock tellen en… analyse van het aantal vacatures die moeten ingevuld worden!

 

  • Al eens gedacht aan een freelancer om dit laatste samen te doen deze maand? Een tijdelijke HR strateeg die de openstaande posities goed kan vormgeven en de nodige kanalen hiervoor mobiliseert!

 

  •  Een gedoodverfde maar niet minder belangrijk: meer bewegen! Als moderne onderneming wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe tendensen en 2019 staat bol van de talloze digitale initiatieven. Je weet nog niet goed hoe je freelancers voor je onderneming kan inzetten? GIGHOUSE zal bij vele freelance evenementen als partner/spreker optreden. Bij deze ben je hartelijk welkom om, zowel met ons, als met onze freelancers kennis te maken op deze netwerkmomenten en zo het aangewezen aantal stappen te behalen (piece of cake toch? Tenzij je om begrijpelijke redenen bij de netwerkbar blijft hangen) Tot slot (en daar heb je niemand voor nodig behalve jezelf), geniet van de kleine dingen, beter te veel dan te weinig

 

Cheers! Op uw gezondheid!

Freelance back-end developer

Wat doet een freelance back-end developer?

27 april 2022 #freelancers #skills

Een freelance back-end developer, wat moet ik hier onder verstaan? Welke skills zijn nodig en wat zijn de voordelen als opdrachtgever? Kom het antwoord op deze vragen te weten in deze blog!

5 min.
Blog lezen
Gravensteen Gent

De 5 tofste co-working spaces in Gent

23 maart 2022 #freelancers #tips

Tijdens de lockdown(s) hebben we veel van thuis moeten werken. Begrijpelijk dus dat je je home office wat beu gekeken bent. Maar geen nood! Bij GiGHOUSE gingen we op pad en zochten we unieke co-working spaces in Gent.

7 min.
Blog lezen
Midlancer aan het werk op de computer

Midlancing, wasda?

7 februari 2022 #freelancers #starten als freelancer

Wat is een midlancer? En wat is het verschil met freelancers? Wij zetten alles wat je moet weten over midlancen even op een rijtje.

6 min.
Blog lezen
freelancer

Waarom een freelancer inhuren?

8 november 2021 #opdrachtgevers #samenwerken met freelancers

Veel bedrijven kiezen steevast voor het aanwerven van een vaste medewerker. Maar waarom niet opteren voor de voordelen van een freelancer? Lees hier waarom het inhuren van een freelancer een slimme zet is.

5 min.
Blog lezen
freelancer

Waar vind ik een freelancer?

27 oktober 2021 #opdrachtgevers #samenwerken met freelancers

Hoe vind je nu de juiste freelancer voor jouw bedrijf? Hoewel er voldoende aanbod is, kan het toch een hele opdracht zijn om de juiste match te vinden. Lees hieronder hoe je te werk kan gaan.

4 min.
Blog lezen
Freelancers werken in start-up

Waarom freelancers de perfecte werknemers zijn voor start-ups

20 september 2021 #opdrachtgevers #samenwerken met freelancers

Freelancers alleen aan de slag bij grote bedrijven? Zeker niet! Ontdek hier waarom freelancers de perfecte werknemers zijn voor start-ups.

5 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…