goede voornemens

Goede voornemens

leestijd: 1min | #Opdrachtgever | 14 januari 2019 | Daan De Bock

Vooreerst onze beste wensen voor 2019. Een gelukkig, productief maar bovenal een gezond jaar toegewenst! Met deze gevleugelde woorden starten we allemaal ook steevast elke mail of gesprek de eerste werkweek van het nieuwe jaar. Een nieuw jaar vol goede moed, innovatieve ideeën én goede voornemens!

Goede voornemens die we op de typische blue monday dikwijls al lang weer vergeten zijn. We vervallen in dezelfde patronen, routines en stressvolle druk bezette agenda’s. GIGHOUSE to the rescue. Hierna volgen een beperkt aantal goede voornemens (meer dan drie volhouden is toch utopie) die mits het inzetten van de juiste resources toch minstens tot de zomervakantie kunnen overleven. Je mag ons later bedanken ;):

  •  Een vakantie plannen! Niet enkel de bestemming en de compagnie, maar waarom ook geen freelancer inboeken die jouw werk even kan overnemen zodat je echt van de vakantie kan genieten en fully recharged kan terugkeren? Win-win en geef toe, vakantie boeken en voorbereiden in de minst spannende maand van het jaar geeft je zo weer vleugels!
  •  Proactief rekruteren vóór iedereen het te druk krijgt! Januari… de typische maand van budgetten, stock tellen en… analyse van het aantal vacatures die moeten ingevuld worden!
  • Al eens gedacht aan een freelancer om dit laatste samen te doen deze maand? Een tijdelijke HR strateeg die de openstaande posities goed kan vormgeven en de nodige kanalen hiervoor mobiliseert!
  •  Een gedoodverfde maar niet minder belangrijk: meer bewegen! Als moderne onderneming wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe tendensen en 2019 staat bol van de talloze digitale initiatieven. Je weet nog niet goed hoe je freelancers voor je onderneming kan inzetten? GIGHOUSE zal bij vele freelance evenementen als partner/spreker optreden. Bij deze ben je hartelijk welkom om, zowel met ons, als met onze freelancers kennis te maken op deze netwerkmomenten en zo het aangewezen aantal stappen te behalen (piece of cake toch? Tenzij je om begrijpelijke redenen bij de netwerkbar blijft hangen) Tot slot (en daar heb je niemand voor nodig behalve jezelf), geniet van de kleine dingen, beter te veel dan te weinig

Cheers! Op uw gezondheid!

GIG talks pt.2 – Financiële impact van Corona

24 november 2020 #GIG Talks

In de tweede episode van de GIG talks spreken onze freelancers over de financiële impact van de coronacrisis.

2 min.
Blog lezen
Gig Talks

GIG Talks pt.1 – Corona crisis

16 november 2020 #GIG Talks

Net voor de aanvang van de tweede coronagolf hebben wij het genoegen gehad om enkele freelancers aangesloten bij GIGHOUSE, uit te horen over de implicaties van Corona op hun leven, carrière en familie. Lees hier ons relaas.

7 min.
Blog lezen

Onderbezetting in jouw team? Een freelancer zet je snel op weg

13 oktober 2020 #Opdrachtgever

Pak de onderbezetting aan in jouw team. Mét freelancers.

5 min.
Blog lezen
Freelancers werken in start-up

WAAROM FREELANCERS DE PERFECTE WERKNEMERS ZIJN VOOR START-UPS

11 augustus 2020 #freelancer #Opdrachtgever

Freelancers alleen aan de slag bij grote bedrijven? Zeker niet! Ontdek hier waarom freelancers de perfecte werknemers zijn voor start-ups.

5 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief