fbpx
freelance business day

4 ultieme redenen waarom jij op 29 maart naar de Freelance Business Day moet komen

leestijd: 4min | #GiGHOUSE #Overige | 27 februari 2019 | Daan De Bock
[AFGELOPEN EVENEMENT]

1. Je kan er gezellig netwerken met jouw freelance collega’s

Freelance Business Day is het ideale moment om in contact te komen met jouw collega freelancers. Tijdens de 2 uur durende lunch heb je uitgebreid de tijd om interessante verhalen te delen. Een rijk freelance netwerk zorgt voor nieuwe opportuniteiten en een instroom van meer opdrachten. Je staat als freelancer een pak sterker in je schoenen als je je kan omringen met gelijkgestemde mensen. Vergeet dus zeker die visitekaartjes niet mee te nemen 🙂

 

2. Je kan handige workshops en boeiende lezingen bijwonen

Freelance Business Day beschikt dit jaar niet alleen over de opportuniteit om te netwerken, #fbd is een conferentie waar je leert hoe je kan groeien als freelancer. Je kiest uit 16 interessante lezingen die opgedeeld zijn in 2 ‘tracks’. Zowel voor starters als ervaren freelancers valt er heel wat kennis te rapen. De beginnende freelancers vinden hun weg in het ‘Wantrepreneur’-track en geroutineerde freelancers kunnen terecht bij ‘Freelance Business’.  Wij persoonlijk kijken uit naar de lezing van Allison Stessens over Time Management (ja deze blog had al eerder af moeten zijn) & Philip Verhaeghe over expert worden in jouw sector.

Veel te ontdekken dus!

Raadpleeg hier het volledige programma.

 

3. Je krijgt 20 procent korting omdat je een GIGHOUSE freelancer bent

Je staat er als freelancer niet langer alleen voor, dat is het motto van GiGHOUSE. Om je financieel een duwtje in de rug te geven, bieden we jou graag korting aan op je ticket. Freelancers staan in voor hun eigen opleiding en ontwikkeling en die kosten durven al snel op te lopen. Gebruik deze code om 20 procent korting te krijgen, graag gedaan! 🙂

 

4. Je ontmoet de oprichters van ‘Freelancers in Belgium’

Jenny & Elina zijn naast de trotse oprichters van Freelance Business Day, de eigenaars van de Facebook community:  “Freelancers in Belgium”. In deze community kunnen freelancers terecht met al hun vragen (& oplossingen) over het werken als freelancer. Jenny & Elena zijn trouwens zelf twee freelancers die vanuit hun eigen ervaring gemerkt hebben dat het tijd was om Belgische freelancers te verenigen. Kun je niet aanwezig zijn op 29 maart? Sluit je dan zeker gratis aan bij de community zodat je steeds op de hoogte blijft interessante weetjes!

 

Klaar om mee te komen netwerken?

We zullen alvast aanwezig zijn op #FBD, zien we je daar?

Freelancers? Nee danku! Die zijn te duur voor ons bedrijf!

6 februari 2024 #Geld #Opdrachtgever #Prijs

Een analyse toont aan dat de kosten van freelancers vergelijkbaar zijn met die van vaste en uitzendkrachten, waardoor het kiezen van expertise boven contractvorm essentieel is; GIGHOUSE pleit voor het waarderen van flexibele arbeidsvormen en de inzet van zelfstandige experts.

4 min.
Blog lezen
Freelancer summit

3 redenen waarom je aanwezig moet zijn op de Freelancer Summit

10 oktober 2023 #events #freelancers

De Freelancer Summit biedt freelancers waardevolle kansen voor netwerken, bijscholing en persoonlijke ontmoetingen met matchmakers.

5 min.
Blog lezen

Waarom een niche kiezen als freelancer belangrijk is

18 juli 2023 #freelancers

Ontdek hoe je ervoor zorgt dat je hogere tarieven kan vragen en zinvollere projecten kunt krijgen door de marktvraag te onderzoeken en je vaardigheden te verbeteren.

5 min.
Blog lezen
hr policy

Arbeidsreglement vs. Bedrijfspolicy: zien we nog het bos door de bomen?

12 juli 2023 #freelancers #HR

Arbeidsreglement of bedrijfspolicy? Voor veel HR freelancers is het vaak onduidelijk. Advocatenkantoor A.lex verduidelijkt.

5 min.
Blog lezen

Mijn freelance-activiteit: als natuurlijk persoon of onder een vennootschap?

11 juli 2023 #free #freelancers #verdienen als freelancer

Freelancer in België: Kiezen tussen individu of vennootschap? Ontdek juridische, fiscale en financiële inzichten voor de beste keuze. Praktijkvoorbeeld toont financieel verschil. Slim beslissen met professioneel advies!

5 min.
Blog lezen
copperworks

Waarom 100% thuiswerken geen goed idee is

11 juli 2023 #freelancers

Thuiswerken heeft voordelen, maar ook nadelen zoals vage scheiding werk/privé, verminderd sociaal contact en onaangepaste infrastructuur. Afwisseling en co-workingsspaces helpen freelancers bij het vinden van balans.

3 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief




    [honeypot idnummer]






    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.