fbpx
maxime carael

"Stage lopen bij GIGHOUSE? Veel meer dan gewoon een stagiaire"

leestijd: 2min | #freelancers #getuigenissen #Stage | 24 juni 2019 | Daan De Bock
Vrijdag 21 juni sloot ik een ongetwijfeld leerrijke 37-daagse af, dit als stagiaire digitale marketing bij GiGHOUSE. GiGHOUSE is een online matchingplatform voor freelancers en opdrachtgevers.

De matching gaat verder dan enkel de nodige expertise. Het besteedt ook aandacht aan de soft skills en de cultural fit met jouw bedrijf. GIGHOUSE is digital and powered by people en ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de kennis dat deze ‘people’ met mij gedeeld hebben.

 

Unieke stageplaats

Dinsdag 23 april begon ik aan mijn stageperiode. Het was de start van een periode vol afwisseling, persoonlijke groei en leuke momenten. Door stage te lopen bij een start-up zoals GiGHOUSE, ben je bij veel meer betrokken dan puur het digitale aspect. Het is dan ook ontzettend boeiend om de stappen die een startend bedrijf neemt en de groei die zo’n bedrijf ervaart van dichtbij mee te maken. Dit alleen al maakt van deze stageplaats iets unieks.

 

Variatie in de breedste zin van het woord

Dit had uiteraard tot gevolg dat ik zeer veel afwisselende taken op mijn to do-list had staan. Geen enkele dag was hetzelfde. Ik had taken als het schrijven van blogberichten tot het opmaken van campagnes en verschillende online posts. Daarnaast nam ik ook het grafische aspect van deze posts voor mijn rekening, dit zorgt ervoor dat je een product kan afleveren 100% door jezelf, wat enorm veel voldoening geeft.

 

Meer dan “stagiaire”

Voor het uitvoeren van deze opdrachten liet GiGHOUSE me telkens volledig mijn eigen weg inslaan. Ik ben dan ook dankbaar dat ik vanaf dag 1 zoveel vertrouwen en kansen kreeg en zo zelfstandig mocht werken. Naast het werk dat ik verrichte toonde ze ook interesse in mij persoonlijk. Ik voelde me hier immens geapprecieerd en veel meer dan gewoon een stagiaire.

Samengevat kan ik stellen dat GiGHOUSE me de afgelopen 2 maanden een thuis heeft aangeboden. Een plek waar ik zeer veel heb kunnen lachen, bijleren en groeien. Het bedrijf groeit enorm en geeft dit met zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn gedreven dynamiek door aan eender wie waarmee het in contact komt. Zowel intern als extern. Ik raad deze plek dan ook iedereen aan, of je nu een freelancer, een opdrachtgever of zoals mij een student bent, die op zoek is naar een plaats om te groeien. Dit gezegd zijnde wil ik graag dit avontuur met nog één boodschap afsluiten: Bedankt GiGHOUSE!

 

Ook stage lopen bij GIGHOUSE?

Bekijk snel onze beschikbare stageplaatsen!

Stage (Digital) Marketing

Stage Human Resources 

student freelancer

Freelancen als student? Het kan!

23 november 2022 #freelancers #starten als freelancer

Kan je freelancen als student? Natuurlijk! Bekijk hier welke stappen je moet ondernemen om te kunnen starten als student freelancer.

5 min.
Blog lezen
freelance friendly, wat is het?

Freelance Friendly, wat is het en komt mijn onderneming in aanmerking voor het label?

30 augustus 2022 #opdrachtgevers #samenwerken met freelancers

 Een tijdje terug sloegen ondernemersorganisatie Unizo Oost-Vlaanderen en matchingplatform GIGHOUSE de handen in elkaar om het eerste kwaliteitslabel te ontwikkelen voor bedrijven die correct en gewetensvol samenwerken met freelancers.

7 min.
Blog lezen
Freelance back-end developer

Wat doet een freelance back-end developer?

27 april 2022 #freelancers #skills

Een freelance back-end developer, wat moet ik hier onder verstaan? Welke skills zijn nodig en wat zijn de voordelen als opdrachtgever? Kom het antwoord op deze vragen te weten in deze blog!

5 min.
Blog lezen
Gravensteen Gent

De 5 tofste co-working spaces in Gent

23 maart 2022 #freelancers #tips

Tijdens de lockdown(s) hebben we veel van thuis moeten werken. Begrijpelijk dus dat je je home office wat beu gekeken bent. Maar geen nood! Bij GiGHOUSE gingen we op pad en zochten we unieke co-working spaces in Gent.

7 min.
Blog lezen
Midlancer aan het werk op de computer

Midlancing, wasda?

7 februari 2022 #freelancers #starten als freelancer

Wat is een midlancer? En wat is het verschil met freelancers? Wij zetten alles wat je moet weten over midlancen even op een rijtje.

6 min.
Blog lezen
freelancer

Waarom een freelancer inhuren?

8 november 2021 #opdrachtgevers #samenwerken met freelancers

Veel bedrijven kiezen steevast voor het aanwerven van een vaste medewerker. Maar waarom niet opteren voor de voordelen van een freelancer? Lees hier waarom het inhuren van een freelancer een slimme zet is.

5 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.
    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…