fbpx
maxime carael

"Stage lopen bij GIGHOUSE? Veel meer dan gewoon een stagiaire"

leestijd: 2min | #freelancers #getuigenissen #Stage | 24 juni 2019 | Daan De Bock
Vrijdag 21 juni sloot ik een ongetwijfeld leerrijke 37-daagse af, dit als stagiaire digitale marketing bij GiGHOUSE. GiGHOUSE is een online matchingplatform voor freelancers en opdrachtgevers.

De matching gaat verder dan enkel de nodige expertise. Het besteedt ook aandacht aan de soft skills en de cultural fit met jouw bedrijf. GIGHOUSE is digital and powered by people en ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de kennis dat deze ‘people’ met mij gedeeld hebben.

 

Unieke stageplaats

Dinsdag 23 april begon ik aan mijn stageperiode. Het was de start van een periode vol afwisseling, persoonlijke groei en leuke momenten. Door stage te lopen bij een start-up zoals GiGHOUSE, ben je bij veel meer betrokken dan puur het digitale aspect. Het is dan ook ontzettend boeiend om de stappen die een startend bedrijf neemt en de groei die zo’n bedrijf ervaart van dichtbij mee te maken. Dit alleen al maakt van deze stageplaats iets unieks.

 

Variatie in de breedste zin van het woord

Dit had uiteraard tot gevolg dat ik zeer veel afwisselende taken op mijn to do-list had staan. Geen enkele dag was hetzelfde. Ik had taken als het schrijven van blogberichten tot het opmaken van campagnes en verschillende online posts. Daarnaast nam ik ook het grafische aspect van deze posts voor mijn rekening, dit zorgt ervoor dat je een product kan afleveren 100% door jezelf, wat enorm veel voldoening geeft.

 

Meer dan “stagiaire”

Voor het uitvoeren van deze opdrachten liet GiGHOUSE me telkens volledig mijn eigen weg inslaan. Ik ben dan ook dankbaar dat ik vanaf dag 1 zoveel vertrouwen en kansen kreeg en zo zelfstandig mocht werken. Naast het werk dat ik verrichte toonde ze ook interesse in mij persoonlijk. Ik voelde me hier immens geapprecieerd en veel meer dan gewoon een stagiaire.

Samengevat kan ik stellen dat GiGHOUSE me de afgelopen 2 maanden een thuis heeft aangeboden. Een plek waar ik zeer veel heb kunnen lachen, bijleren en groeien. Het bedrijf groeit enorm en geeft dit met zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn gedreven dynamiek door aan eender wie waarmee het in contact komt. Zowel intern als extern. Ik raad deze plek dan ook iedereen aan, of je nu een freelancer, een opdrachtgever of zoals mij een student bent, die op zoek is naar een plaats om te groeien. Dit gezegd zijnde wil ik graag dit avontuur met nog één boodschap afsluiten: Bedankt GiGHOUSE!

 

Ook stage lopen bij GIGHOUSE?

Bekijk snel onze beschikbare stageplaatsen!

Stage (Digital) Marketing

Stage Human Resources 

Freelancers? Nee danku! Die zijn te duur voor ons bedrijf!

6 februari 2024 #Geld #Opdrachtgever #Prijs

Een analyse toont aan dat de kosten van freelancers vergelijkbaar zijn met die van vaste en uitzendkrachten, waardoor het kiezen van expertise boven contractvorm essentieel is; GIGHOUSE pleit voor het waarderen van flexibele arbeidsvormen en de inzet van zelfstandige experts.

4 min.
Blog lezen
Freelancer summit

3 redenen waarom je aanwezig moet zijn op de Freelancer Summit

10 oktober 2023 #events #freelancers

De Freelancer Summit biedt freelancers waardevolle kansen voor netwerken, bijscholing en persoonlijke ontmoetingen met matchmakers.

5 min.
Blog lezen

Waarom een niche kiezen als freelancer belangrijk is

18 juli 2023 #freelancers

Ontdek hoe je ervoor zorgt dat je hogere tarieven kan vragen en zinvollere projecten kunt krijgen door de marktvraag te onderzoeken en je vaardigheden te verbeteren.

5 min.
Blog lezen
hr policy

Arbeidsreglement vs. Bedrijfspolicy: zien we nog het bos door de bomen?

12 juli 2023 #freelancers #HR

Arbeidsreglement of bedrijfspolicy? Voor veel HR freelancers is het vaak onduidelijk. Advocatenkantoor A.lex verduidelijkt.

5 min.
Blog lezen

Mijn freelance-activiteit: als natuurlijk persoon of onder een vennootschap?

11 juli 2023 #free #freelancers #verdienen als freelancer

Freelancer in België: Kiezen tussen individu of vennootschap? Ontdek juridische, fiscale en financiële inzichten voor de beste keuze. Praktijkvoorbeeld toont financieel verschil. Slim beslissen met professioneel advies!

5 min.
Blog lezen
copperworks

Waarom 100% thuiswerken geen goed idee is

11 juli 2023 #freelancers

Thuiswerken heeft voordelen, maar ook nadelen zoals vage scheiding werk/privé, verminderd sociaal contact en onaangepaste infrastructuur. Afwisseling en co-workingsspaces helpen freelancers bij het vinden van balans.

3 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
    [honeypot idnummer]


    Ik heb de privacy policy gelezen en begrepen.