fbpx
maxime carael

"Stage lopen bij GIGHOUSE? Veel meer dan gewoon een stagiaire"

leestijd: 2min | #freelancer | 24 juni 2019 | Daan De Bock

Vrijdag 21 juni sloot ik een ongetwijfeld leerrijke 37-daagse af, dit als stagiaire digitale marketing bij GIGHOUSE. GIGHOUSE is een online matchingplatform voor freelancers en opdrachtgevers. De matching gaat verder dan enkel de nodige expertise. Het besteedt ook aandacht aan de soft skills en de cultural fit met jouw bedrijf. GIGHOUSE is digital and powered by people en ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de kennis dat deze ‘people’ met mij gedeeld hebben.

Unieke stageplaats

Dinsdag 23 april begon ik aan mijn stageperiode. Het was de start van een periode vol afwisseling, persoonlijke groei en leuke momenten. Door stage te lopen bij een start-up, ben je bij veel meer betrokken dan puur het digitale aspect. Het is dan ook ontzettend boeiend om de stappen die een startend bedrijf neemt en de groei die zo’n bedrijf ervaart van dichtbij mee te maken. Dit alleen al maakt van deze stageplaats iets unieks.

Variatie in de breedste zin van het woord

Dit had uiteraard tot gevolg dat ik zeer veel afwisselende taken op mijn to do-list had staan. Geen enkele dag was hetzelfde. Ik had taken als het schrijven van blogberichten tot het opmaken van campagnes en verschillende online posts. Daarnaast nam ik ook het grafische aspect van deze posts tot mijn rekening, dit zorgt ervoor dat je een product kan afleveren 100% door jezelf, wat enorm veel voldoening geeft.

Meer dan “stagiaire”

Voor het uitvoeren van deze opdrachten liet GIGHOUSE me telkens volledig mijn eigen weg inslaan. Ik ben dan ook dankbaar dat ik vanaf dag 1 zoveel vertrouwen en kansen kreeg en zo zelfstandig mocht werken. Naast het werk dat ik verrichte toonde ze ook interesse in mij persoonlijk. Ik voelde me hier immens geapprecieerd en veel meer dan gewoon een stagiaire.

Samengevat kan ik stellen dat GIGHOUSE me de afgelopen 2 maanden een thuis heeft aangeboden. Een plek waar ik zeer veel heb kunnen lachen, bijleren en groeien. Het bedrijf groeit enorm en geeft dit met zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn gedreven dynamiek door aan eender wie waarmee het in contact komt. Zowel intern als extern. Ik raad deze plek dan ook iedereen aan, of je nu een freelancer, een opdrachtgever of zoals mij een student bent, die op zoek is naar een plaats om te groeien. Dit gezegd zijnde wil ik graag dit avontuur met nog één boodschap afsluiten: Bedankt GIGHOUSE!

Ook stage lopen bij GIGHOUSE?

Bekijk snel onze beschikbare stageplaatsen!

Stage (Digital) Marketing

Stage Human Resources 

Wat doet een freelance copywriter?

28 april 2021 #copywriting #Opdrachtgever

Heb je altijd al willen weten wat freelance copywriters doen? Lees dan zeker deze blog en ontdek hun meerwaarde voor jouw bedrijf.

3 min.
Blog lezen

Freelancers optimaal en correct onboarden? Deze checklist zet je op weg

26 april 2021 #Onboarden #Opdrachtgever

Samenwerken met freelancers? Investeer dan in een goede onboarding. Dat verhoogt de betrokkenheid stimuleert een optimale samenwerking en komt je projecten alleen maar ten goede.

5 min.
Blog lezen
Freelance grafisch vormgever

Wat doet een Freelance Graphic Designer?

9 april 2021 #Opdrachtgever

Elke bedrijf heeft nood aan zijn eigen kleur, stijl en vormgeving. Freelance Graphic Designers zijn de perfecte oplossing om jouw bedrijf een persoonlijke toets te geven. Lees hier voor welke zaken jij ze kan inschakelen én waarom ze zo waardevol zijn.

5 min.
Blog lezen

HR-trends 2021

21 januari 2021 #Human Resources #Opdrachtgevers

Melanie Deblanc deelt haar blik op de toekomst van HR in 2021. En daar staan freelancers centraal.

5 min.
Blog lezen

GIG Talks Pt.4 – Freelance activiteiten ombuigen?

12 januari 2021 #freelancer #GIG Talks

In de vierde aflevering van de GIG Talks spreken onze freelancers over het al dan niet ombuigen van hun activiteiten.

2 min.
Blog lezen

GIG Talks pt. 3 – Wat met lopende freelance opdrachten tijdens de lockdown?

2 december 2020 #GIG Talks

Bij heel wat freelancers eindigden begin maart plots heel wat samenwerking als paniekreactie op de corona-crisis. Op welke manier zorgden ze ervoor dat ze toch nog aan de slag konden? Dat lees je in de derde episode van de GIG Talks.

5 min.
Blog lezen

Inschrijven voor de nieuwsbrief